News

21

Spoštovani uporabniki,

 

Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.10.30.

Na voljo so vam PANTHEON navodila na wiki straneh in poučno video gradivo (dostopno ob prijavi na usersite).

 

 

Remark Modul News
54607 HERMES (BLAGO)                                     Na formo za izpis od številke do številke dodan nov parameter, ki (če je vključen) preskoči sva sporočila, ki se pojavijo pri tiskanju dokumenta.
54608 HERMES (BLAGO)                                     Če uporabnik ni avtoriziran za vpogled v osebne podatke, se podatki v šifrantu subjektov in v glavah dokumentov skrijejo.
54657 HERMES (BLAGO)                                     Pri anonimizaciji subjekta se šifra subjekta oblikuje na podlagi nastavitev za avtomatsko generiranje šifre subjekta iz AK.
54658 HERMES (BLAGO)                                     Pri anonimizaciji subjekta se uporabnik lahko odloči ali se bodo opombe na dokumentu brisale ali ne. V ta namen je dodan parameter v AK.
38394 HERA (HRM)                                         V šifrant subjektov smo dodali avtorizacije za zaposlene.
54430 HERA (HRM)                                         V obrazec za prijavo smo dodali čarovnika za brisanje kandidatov.
54612 HERA (HRM)                                         V Personalni mapi | Dokumenti smo dodali čarovnika za brisanje dokumentov.
54643 HERA (HRM)                                         Pri knjiženju potnih nalogov v domači valuti na kontu 2% v Devizno knjiženje je v polje Tečaj napačno zapisalo 0 namesto 1.
54688 HERA (HRM)                                         Dodali smo privoljenja za Personalno mapo.
54641 HERA (HRM)                                         Odpravljena napaka pri pošiljanju Združene plačilne liste 3PR po E-mailu.
52736 PANTHEON COMMON                                    Dodana nova možnost zapiranja zavihkov. Dodana ikona na zavihku "X" za zapiranje.
53139 PANTHEON COMMON                                    Združeni funkcionalnosti Autodoctoringa in Avtomatskega zagona opravil. Po novem obstaja samo forma Avtomatski zagon opravil kjer se nahajajo tudi opravila za avtodoctoring.
54703 PANTHEON COMMON                                    V šifrantu subjektov v filter dodana možnost za fizične osebe.
51810 FA_Crop                                            Analitika za načrtovanje

V šifrante smo pod ključ -000011 dodali ad-hoc predlogo Pričakovan pridelek po rastlini znotraja plana. Na voljo so nam podatki o piračkovanem skupnem pridelku, pričakovanem pridelku na hektar ter trajanje v dnevih. Podatke lahko prikažemo tudi glede na druge atribute: ključ plana, leto plana, območje pridelovanja, polja, sekundarna klasifikacija, začetek/konec plana, vrsta pridelka idr.
54600 FA_General                                         V meniju Kmetijsko gospodarstvo dodani gumbi za čarovnike in nastavitve

V vse aktivne menije in podmenije Kmetijskega gospodarstva smo dodali gumbe za čarovnike in nastavitve.
54603 FA_Crop                                            V meniju Kmetijstko gospodarstvo | Samohodni stroji dodano polje za povprečno porabo goriva pri polni moči

V meni za samohodne stroje smo dodali polje, kjer se beležijo podatki o povprečni porabi goriva pri polni moči samohodnega stroja. Podatke bomo v prihodnosti povezali še z obrazci za načrtovanje.
54604 FA_General                                         V meniju Kmetijska mehanizacija smo dodali filter za vrsto resursa

Filter za vrsto resursa smo dodali na naslednja mesta:
a) znotraj navigatorja za izboljšanje natančnosti iskanja,
b) v mrežo Resursov in Priključkov kot zadnji stolpec, ki nam omogoča ožji prikaz podatkov.
53512 FA_Crop                                            Prilagoditev izpisov za travništvo

Uporabnikom smo omogočili odpiranje izpisov za travništvo s klikom na ikono za izpis v meniju Orodja | Travništvo | Delovni nalogi.

 

  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.10.30

Zadnja sprememba: 21. 5. 2018 @ 오전 10:16

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Vetëm përdoruesit e regjistruar mund të postoni komente.

Add Content...