Novice

14

Spoštovani PANTHEON uporabniki!

 

V današnjem poslovnem svetu vsi težimo k poenostavitvam in čim večji avtomatizaciji poslovnih procesov. Da bi to dosegli, je velikokrat potrebno med seboj povezati različne sisteme oz. aplikacije.

V preteklih letih smo veliko pisali o scenarijih, ko se zunanje naprave ali aplikacije (spletne trgovine, rešitve za vodenje skladišč, dokumentni sistemi, rešitve za ambulanto prodajo, itd...) povezujejo na PANTHEON in izkoriščajo njegovo poslovno logiko za avtomatizacijo svojih poslovnih procesov. Že leta 2014 smo za take primere napovedali potrebo po uporabi konektor licenc, ki smo jo s 1.1.2015 določili kot obvezno.

Od takrat je večina uporabnikov svoje povezave z zunanjimi aplikacijami in napravami uredila z ustreznim številom konektor licenc, še vedno pa pri nekaterih podjetjih občasno ugotovimo določena neskladja med številom povezav na PANTHEON in kupljenim številom konektor licenc.

 

Glede na to, da nekateri kljub večim pozivom še niste uredili licenčnega neskladja, glede povezovanja zunanjih aplikacij, naprav ali oseb na program PANTHEON, vas skladno z 10.2 členom licenčne pogodbe pozivamo, da najkasneje v 30-ih dneh odpravite kršitve licenčne pogodbe povezane z licenčnim neskladjem med ugotovljenim številom povezav in potrebnim številom konektor licenc.

V kolikor v zahtevanem roku, najkasneje do 19. 11. 2018, kršitev ne boste odpravili, vam bomo skladno z 10.2 členom licenčne pogodbe onemogočili dostop do poslovnega programa PANTHEON.

 

Za ureditev licenčnega neskladja, se obrnite na svojega pooblaščenega podpornega partnerja ali neposredno na Datalab, 01 25 28 950 oz. prodaja@datalab.si, da skupaj najdemo ustrezno rešitev.

 

Ekipa Datalab

 

 

 

  • PANTHEON konektor licence

Zadnja sprememba: 14. 11. 2018 @ 8:49

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...