Новости

24

Poštovani PANTHEON korisnici!

 

U današnjem poslovnom svijetu, svi se trudimo pojednostaviti i maksimizirati automatizaciju poslovnih procesa. Da bi se to postiglo, često je neophodno povezati različite sisteme, odnosno aplikacije.

Posljednjih smo godina dosta pisali o scenarijima u kojima se vanjski uređaji ili aplikacije (web-trgovine, rješenja za vođenje skladišta, dokumentacijski sistemi, rješenja za ambulantnu prodaju , itd...) povezuju na PANTHEON i koriste njegovu poslovnu logiku za automatizaciju svojih poslovnih procesa. Još smo 2014.g. za takve slučajeve ukazali na potrebu za korištenje konektor licenci, koje smo s 01. 01.2015. utvrdili kao obavezne.

Od tada je većina korisnika svoja povezivanja sa spoljnim aplikacijama uredila potrebnim brojem konektor licenci, ali kod nekolicine preduzeća ponekad ustanovimo da postoji određeni nesklad između broja spoljnih aplikacija koje se povezuju na PANTHEON i kupljenog broja konektor licenci.

S obzirom na navedeno, ljubazno vas molimo da, skladno članu 10.2. licenčnog ugovora, otklonite kršenja licenčnog ugovora vezana uz licenčni nesklad između pronađenog broja povezivanja i potrebnim brojem konektor licenci.

Ukoliko do 19.11.2018. ne uklonite kršenja, nažalost ćemo vam morati onemogućiti pristup poslovnom programu PANTHEON, skladno članu 10.2. licenčnog ugovora.

U namjeri uređenja licenčnog nesklada, molimo Vas da se javite svom ovlaštenom partneru za podršku ili direkno Datalabu na 033 652 101 ili na prodaja@datalab.ba, kako bismo zajednički pronašli odgovarajuće rješenje.

Ekipa Datalaba

 

  • PANTHEON Konektor licence

Zadnja sprememba: 26. 10. 2018 @ 13:14

Komentiraj

# JamesLawson
четврток, 29 ноември 2018 @ 14:02

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...