Novice

24

 

Spoštovani PANTHEON uporabniki,

izšla je nova različica poslovnega programa PANTHEON - 10.0.13.20.

Na voljo so vam PANTHEON navodila na wiki straneh in poučno video gradivo.

Remark Modul novost, izboljšava, popravek
56668 DEMETER (FINANCE)                                  Onemogočeno brisanje fiskaliziranih računov v računovodskem vnosu računov

Dodane kontrole, ki preprečujejo brisanje povezanih računov, če so ti fiskalizirani.
56760 DEMETER (FINANCE)                                  Popravljen postopek za preknjiževanje 10004V

Odpravljena napaka pri odpiranju postopka. Popravek je na voljo tudi preko hitre nadgradnje.
56802 DEMETER (FINANCE)                                  Popravljen izpis 07H na obračunu obresti

Odpravljene so pomanjkljivosti pri polnjenju podatkov na izpisu.
56654 HERA (HRM)                                         Med FURS-ove obrazce je bil dodan 3LR - Obrazec REK-1f za obračun davčnega odtegljaja za zaposlene pri delodajalcu - fizičnih osebah
56814 HERA (HRM)                                         Omogočena oddaja REK popravkov v kolikor sta original in popravek na različnih obračunih
56834 HERA (HRM)                                         Prilagoditev formule za detaširane po 45 a. členu glede na spremembo % minimalne osnove za izračun prispevkov
56880 HERA (HRM)                                         Odstranitev tipa dokumenta za REK: T-Poročanje povračila stroškov na iREK od 01.04.2018 do 30.04.201
56314 PANTHEON splošno                                    V primeru nastavitve uporabniškega imena izpisa za izvoz (parameter: Izvozi ime datoteke), se le ta nastavitev upošteva tudi pri izpisih, ki so priponke pri pošiljanu preko e-pošte. Prav tako se ime upošteva za naslov e-poštnega sporočila.
56660 PANTHEON splošno                                    Seznam baz na prijavnem oknu sortirana od A do Z glede na naziv podjetja.
56762 PANTHEON splošno                                    1. Popravljeno prikazovanje predogleda dokumentov na zavihkih eskalacije in arhiviranje.
2. Preimenovan tekst / labela v primeru ko je v dokumentaciji naložena datoteka za katero ni mogoč predogled. Sedaj: "vrsta datoteke ni podprta".
56769 PANTHEON splošno                                    Dokumentacija: popravek tiskanja ob kliku na gumb "Obdelaj vse".
56778 PANTHEON splošno                                    Popravili smo prikaz metapodatkov za polja na obrazcih. V nekaterih primerih so bili metapodatki skriti in je bilo potrebno osvežiti obrazec.
56782 PANTHEON splošno                                   

Poslovni procesi

V podrobnostih instance smo združili zavihke z diagrami in dnevnikom pogovorov.

56818 PANTHEON splošno                                    Omogočili smo sinhronizacijo metapodatkov z glavo dokumenta. Tako kot velja za opravila z metapodatki, je sinhronizacija na voljo za naslednje vrste vnosov: podatki, skeni, procedure, dokumenti.
56844 PANTHEON splošno                                    Ob uvozu večih dokumentov (npr. Iz mape) in kadar je poslovni proces (work flow) se povezan z klasifikacijo te mape, PA zažene več Pantheon form za vsak začeti poslovni proces, ki povzroči napake AccessViolation.
Rešitev: Pri uvozu večih dokumentov bo poslovni proces odprl eno Pantheon formo in po končanem opravilu šel na naslednje opravilo / Pantheon formo.
55449 POS                                                Izdelava blagajniškega izdatka in prejemka direktno na POSXu.
56709 POS                                                Storno funkcija upošteva in doda tudi negativne idente če so bili prisotni na osnovnem dokumentu
56626 POS                                                Pri stornaciji računa dodano opozorilo če  želimo stornirati večjo količino identov kot je bilo na izvornem računu
56649 Otos  (Data Synchronisation)                       OTOS: prilagojeno delovanje Otos sinhronizacije v primeru ko imajo polja enak timestamp (čas vnosa), to je v primeru ko se podatki vnašajo v bazo preko SQL insert (management studio ipd.) in ne preko Pantheona.
56732 FA_Grassland and pasture                          

Odstranitev filtra na izračunu paše

Odstranili smo filter na izračunu paše, tako da so sedaj prikazani vsi zapisi brez dokumentov. Uporabniki lahko te zapise filtrirajo v kasnejših korakih.

56848 FA_Localization                                    Sprememba obrazca TRO-A

Spremenili obrazec, tako kot ga zahteva zakonodaja.
56511 FA_Crop                                           

Polnjenje polj z opisi v ad-hoc predlogah na webservicu

V ad-hoc predloge smo dodali novo polje z opisom, ki bo prikazalo hiter pregled glavnih parametrov.

  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.13.20

Zadnja sprememba: 24. 1. 2019 @ 10:03

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...