Novice

09

PANTHEON konferenca  - Digitalizacija 2019 v praksi

 

Včeraj, dne 8.5.2019 se nas je več kot 340 udeležencev, gostov ter partnerjev družilo in izmenjevalo izkušnje na že 11. PANTHEON konferenci. Osrednja tema dogodka je bila Digitalizacija 2019 v praksi.

V plenarnem delu konference smo v uvodu predstavili orodja za digitalizacijo s PANTHEONom in vizijo prihodnosti ter ga zaključili z okroglo mizo na temo »Stanje digitalizacije ter digitalna prihodnost slovenskega gospodarstva«.

    

Sodelujoči okrogle mize so bili:

  • ga. Pija Kapitanovič (moderatorka) - Novinarka največjega slovenskega nacionalnega časopisa Delo in poslovne priloge Svet kapitala, specializirana za digitalizacijo in človeške vire.
  • Mag. Alenka Marovt - Vodja projekta digitalizacije in digitalne transformacije podjetij na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo.
  • dr. Peter Wostner -  Vodja sektorja za koordinacijo pametne specializacije, Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.
  • dr. Mojca Indihar Štemberger - Predstojnica Katedre za poslovno informatiko in logistiko ter vodja magistrskega študijskega programa Poslovna informatika na Ekonomski fakulteti.
  • g. Igor Zorko - Predsednik upravnega odbora Slovenske digitalne koalicije – Digitalna.si in direktor podjetja ZZI d. o. o.
  • g. Simon Klemen - Produktni vodja za modul Denar (Finance) in vodja razvoja poslovnega informacijskega sistema PANTHEON.
  • g. Samo Ošina - Direktor strateške poslovne enote Množični trg, Telekom Slovenije d. d.

Nasvete gostov in njihova stališča si lahko preberete v Intervjujih, ki so jih podali pred dogodkom TUKAJ.

  

Nadaljevalni program konference je potekal v štirih dvoranah. Več kot 20 predavateljev iz podjetja Datalab ter partnerskih podjetij je predstavilo metode in nasvete za uspešno digitalizacijo za mala, srednja in večja podjejta - od nabave, prodaje, proizvodnje, kadrov in računovodstva.

     

  

Hvala vsem gostom, predavateljem, kolegom, organizatorjem in partnerjem konference za pomoč, sodelovanje in podporo.

 

Vidimo se na prihodnjem PANTHEON dogodku in srečno,

Vanja Cigoj, korporativni vodja Datalab Akademije

Datalab Tehnologije, d.d.

 

  • PANTHEON konferenca - Digitalizacija 2019 v praksi

Zadnja sprememba: 9. 5. 2019 @ 17:08

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...