News

03

Spoštovani PANTHEON uporabniki,

izšla je nova različica poslovnega programa PANTHEON - 10.0.16.10.

Novosti, izboljšave in popravke si oglejte v tabeli spodaj: 

Št. remarka Modul Novosti/izboljšave/popravki
58273 DEMETER (FINANCE)                                  Izvoz podatkov v standardu FRP
Datalab je med prvimi v Sloveniji razvil rešitev, ki omogoča izvoz podatkov v standardu FRP. Pantheon s pomočjo nastavitev izbolni tabele v zavihkih Excelove predloge (BS, IPI in finančna razkritja). Namen standarda je uporaba enotnih obrazcev in datotek za komunikacijo med banko, komitenti bank in izvajalci računovodskih storitev (IRS) pri reševanju vlog za odobritev kredita, limitov na poslovnem računu, ipd. Več informacij o standardu je na voljo na https://standard-frp.gzs.si/.
58111 PANTHEON COMMON                                    Popravek pri arhiviranju baze.
58129 PANTHEON COMMON                                    Pred polnjenjem geokoordinat preverjanje obstoj in pravilnost ključa, dodajanje IRIS sporočila.
49014 POS                                                Podpora avansnih računov v POS X
57973 Pantheon Farmer                                    Sprememba barve ob spremembi vrste zemljišča

Uvedli smo izboljšavo, ki samodejno spremeni barvo zapisa, ko spremenimo vrsto zemljišča.
57901 Pantheon VET                                       Web servis - šifranti za pasme mačk

Sedaj lahko uvozimo pasme mačk iz web servisa.
57903 FA_Pigs                                            Optimizirali smo pripravo dokumentov za obravnavo pitancev. Če vnesemo obravnavo za več skupin hkrati, moramo pripraviti le glavo dokumenta. Če želimo izbrisati obravnavo, moramo najprej izbrisati posamezne pozicije, dokument pa lahko izbrišemo šele, ko ostane zgolj ena pozicija.
57904 Pantheon VET                                       Web servis - šifranti za pasme psov

Sedaj lahko uvozimo pasme psov iz web servisa.
57916 Pantheon VET                                       Dodali smo nov izpis, ki je namenjen obveščanju lastnikov psov glede termina pregleda, na katerega je pes naročen.
57947 Pantheon VET                                       Če smo na obravnavi za določeno zdravilo vnesli drugačno karenco, kot je na identu, nas program o tem sedaj obvesti ter nam ponudi možnost, da karenco na obravnavi spremenimo na karenco, ki je vpisana na identu.
57952 Pantheon VET                                       V mobilni aplikaciji smo prilagodili prikaz osemenitev, tako da se sedaj prikažejo po datumu padajoče.
58016 Pantheon VET                                       Popravili smo napako, zaradi katere je PANTHEON ob kreiranju dobavnice samodejno kreiral tudi blagajniški prejemek.
58035 Pantheon VET                                       Izboljšali smo funkcijo tiskanja etiket, tako da lahko sedaj tiskamo tudi etikete dimenzije 210 × 74 mm.
58124 FA_Livestock                                       Popravili smo napako, ki se je pojavila na kartici živali v zavihku reprodukcija, ko se je šifra živali razlikovala od šifre stroškovnega nosilca za izbrano žival.
58125 FA_Pigs                                            Popravili smo napako, ki se je pojavila pri izračunu teže posameznih živali in živalskih skupin. Če smo izbrisali odhod živali, se skupno število živali in skupna teža skupine ni pravilno ponovno izračunala.
58130 FA_Livestock                                       Izboljšali smo funkcijo uvoza pasem iz web servisa z nastavitvami v administratorski konzoli. Če za neko vrsto živali določimo posebno vrsto identa, bodo se te nastavitve samodejno upoštevale tudi pri uvozu iz web servisa.
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.16.10

Zadnja sprememba: 1. 8. 2019 @ 08:17

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...