Novice

07

 

Dobro računovodstvo podjetjem pomaga prepoznati in preprečiti bodoča poslovna tveganja, posredno povečuje naložbe in rast ter soustvarja nove poslovne priložnosti, zato se morajo razvoju globalnega poslovanja prilagajati tudi izvajalci računovodskih storitev s še več vlaganja v kompetence in znanje zaposlenih. Vse te spremembe so lahko priložnost, ki izvajalce računovodskih storitev spodbujajo k izboljšavam, da še bolje prilagodijo svoje poslovne procese sodobnemu času. 

 

Na letošnjem že 21. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev se bomo predstavili z razstavnim mestom, kjer bomo na voljo za vsa vprašanja na temo digitalizacije poslovanja s prednastavljenimi poslovnimi procesi (workflovi), eKnjižbami, eDokumentacijo in varnostjo podatkov. Pokazali vam bomo prednosti računovodske konzole ter napovedli našega novega člana - PANTHEON Web.

 

Drugi dan dogodka, 11.10. ob 12:30 uri pa ste vabljeni na predavanje z naslovom "Ste pospravili papirje z mize? Zadnji čas je, da zaživite digitalizirano", ki ga bosta izvedla Brigita Meglič (Datalab) in Klemen Remic (Telekom Slovenije).

 

Vabljeni!

 

 

 

 

 

 

  • Obiščite nas na Kongresu izvajalcev računovodskih storitev

Zadnja sprememba: 7. 10. 2019 @ 08:37

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...