Novice

22

25. 12. 2019 smo dobili že 60.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON. PANTHEON skupnost uporabnikov poslovnih programov je tako ena najmočnejših v regiji.

Spoznajte 60.000. PANTHEON uporabnika – podjetje BS Industries d.o.o. iz Srbije.

Kolegi iz Datalab SR d.o.o. so januarja obiskali podjetje BS Industries ter gospodu Borisu Stojkovu, lastniku in direktorju podjetja, izročili plaketo. Ob tem nam je zaupal, zakaj se je odločil, da poslovanje svojega podjetja zaupa PANTHEON-u.

 

Vrsto let sem poskušal najti enostavnejše načine za vodenje poslovanja tako znotraj podjetja kot v različnih panogah. Prav to me je pritegnilo k PANTHEON-u. Poslovni partnerji so mi pripovedovali o svojih izkušnjah ter prednostih programa, s katerimi so izboljšali svoje poslovanje na dnevni, mesečni, kvartalni in letni ravni. V PANTHEON-u je vse dostopno na klik, uporabniški vmesnik je prijazen za uporabo in prilagodljiv potrebam podjetja. Dober pokazatelj kakovosti je tudi to, da PANTHEON uporablja veliko število podjetij. Neprecenljivo se mi zdi to, kako enostavno in hitro lahko pripravimo poročila, tabele in analize. Upam, da bom ob nadaljnji uporabi programa odkril še več prednosti in okrepil svoje mnenje, da je PANTHEON prava izbira za naše podjetje.

 

 

Čestitke za laskavi naziv »60.000. PANTHEON uporabnik« in hvala za zaupanje! 

  • Spoznajte 60.000. PANTHEON uporabnika

Zadnja sprememba: 22. 1. 2020 @ 07:52

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...