News

15

Spoštovani uporabniki PANTHEON-a, obračuna plač

 

Spremenjeno delovanje pri pošiljanju plačilnih list po emailu

Želimo vas obvestiti, da imamo od verzije 1001900 in v verziji 1001911 (kritični patch/popravek) napako pri kreiranju kriptiranih plačilnih list (zaklenjenih z osebnim geslom). Plačilne liste tako program ne pošlje kot PDF format, ampak jih »stisne« v 7z datoteko. Za odpiranje takega PDF-ja, bodo morali vaši zaposleni najprej namestiti program 7z, katerega si lahko prenesejo s tega naslova. S pomočjo tega programa bodo lahko datoteko z PDF dokumentom razširili ter shranili na svoj računalnik, jo pogledali,...

Za uporabnike, ki delajo in pošiljajo obračune plač velikemu številu zaposlenih, pa smo pripravili popravljen exe PANTHEON-a. Uporabniki – tisti, ki plače obračunavajo in obveščajo zaposlene, si zamenjate obstoječi exe PANTHEON-a z ustreznim (glej številko, ta mora biti ista), katerega si prenesete iz tega naslova  ftp.datalab.si/internal/upgrade/SL/release/dlPantheon_SQL_SI_SI_1001911.7z.

 

Kje najdete exe PANTHEON-a na svojem računalniku?

Z miško se postavite na ikono PANTHEON na svoji delovni postaji (računalniku) in kliknite na desni gumb, Odpre se vam več izbir. Izberite »Open file location« oziroma »Odpri mesto datoteke«. Na to mesto skopiramo novi exe, ki smo si ga prenesli. Exe naj prepiše obstoječi. Torej, ko nas sporočilo vpraša ali želimo prepisati obstoječi exe, kliknemo na YES oz. DA in s tem zamenjamo exe PANTHEON-a.

 

Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo!

Ostanite zdravi, ostanite doma.

Vaš Datalab Team

#pantheondoma

 

  • Spremenjeno delovanje pri pošiljanju plačilnih list po emailu

Zadnja sprememba: 15. 4. 2020 @ 2:46 PM

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...