Novice

30

Spoštovani uporabniki programa PANTHEON.

 

Za vas organiziramo posvet na temo spremembe bolniških odsotnosti na podlagi https://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/o/55F91A45343677D6C125852D00303245 ter kot odgovor na pogosta vprašanja na temo Plače po ZIUZEOP.

Posvet bo v četrtek 7. maja ob 14. uri. >> Več informacij in prijava.

Glede na nov pravilnik vam bomo predstavili nov izpis, Zahtevek ZZZS za refundacijo bruto nadomestil plač in prispevkov do razlike do min plače - dejanski obračun (COVID-19) ter nov tip odsotnosti Bolniška COVID-19 (polnjenje obrazca Zahtevek ZZZS za refundacijo bruto nadomestil plač in prispevkov do razlike do min plače - dejanski obračun (COVID-19), v katerega se bodo polnile zgolj bolniške COVID).

Predstavili vam bomo tudi pogosta vprašanja na temo Plače po ZIUZEOP ter vam na primerih predstavili odgovore nanje (vrste zaslužkov, formule, minulo delo, minimalna plača, obračuni, krizni dodatek in več).

 

Odgovorili pa bomo tudi na vaša v naprej posredovana vprašanja. Posredujete jih lahko na dlacademy@datalab.si do konca delovnega dne, dne 5.5.2020. Vprašanja so lahko vezana samo na tematiko Plače in povezane spremembe po ZIUZEOP in niso vezana na vaše individualne nastavitve in težave (splošno zanimiva za vse).

 

>> Več informacij in prijava.

  • 2. Posvet Plače COVID-19 – Bolniška COVID in vezane spremembe ZZZS ter pogosta vprašanja in odgovori

Zadnja sprememba: 30. 4. 2020 @ 17:23

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...