News

13

Spoštovani PANTHEON uporabniki,

 

izšla je nova različica poslovnega programa PANTHEON 10.0.19.30.

 

Preverite novosti, popravke, spremembe in izboljšave.

 

 

Opomba Naslov Modul Tip Novosti
60730 Priloga k Vlogi za povračilo nadomestila plače delavcev na začasnem čakanju na delo iz poslovnih raz. HERA (HRM)                                         Izboljšava V personalni mapi (v panelu pregled odsotnosti) je dodan čarovnik za pomoč izdelave Priloge k Vlogi za povračilo nadomestila plače delavcev na začasnem čakanju na delo. Pogoj je, da xls, ki ga priporoča kot prilogo Zavod za zaposlovanje RS shranite in izvažate podatke v predlagan xls, le-ta se napolni z vsemi potrebnimi podatki ob kliku izvoz. Čarovnik v izbranem obdobju v pregled ponudi vse zaposlene, ki imajo v koledarju odsotnosti vneseno vrsto odsotnosti čakanje na delo.
60924 Invalid nad kvoto 1002, 1190, invlidska podjetja                                                     HERA (HRM)                                         Izboljšava Spremembe pri poročanju REK obr.:
1002 - Olajšava invalid nad kvoto se za VZ plača v času pandemije ne upošteva (ukrep nad olajšavo) - naj se ne polni A014 na iREK in 308 v zbirnem REK-u.
1190 - Ne polni polja 013a in A014.
Pri poročanju za invalidska podjetja: Plača v pandemiji naj se ne šteje v kontrolo 3xFa2.
60937 Zahtevki za refundacijo                                                                              HERA (HRM)                                         Izboljšava Zahtevki za refundacijo in bolniški listi so dopolnjeni z informacijo ali je zaposleni invalid nad kvoto ali gre za invalidsko podjetje.
60947 Št.013,014 v primeru poročanja potnih nal. brez obračuna                                             HERA (HRM)                                         Hrošč Popravek prikaza 013,014 v primeru poročanja potnih nal. brez obračuna na REK1 1190
60958 Zahtevek za refundacijo Covid - fiksni obračun                                                       HERA (HRM)                                         Izboljšava Zahtevek za refundacijo Covid-19 - fiksni obračun (nov izpis 3NI)
60994 Prikaz ur B02, B03 več REK obr                                                                       HERA (HRM)                                         Sprememba Sprememba pri prikazovanju ur B02, B03 v primeru kreiranja več REK obr. iz istega obračuna.
60996 Čarovnik za avtomatsko dodajanje kriznega dodatka                                                    HERA (HRM)                                         Sprememba Čarovnik za preračun kriznega dodatka naj:
1. V kontrolo izplačane bruto plače vzame obdobje obračuna kriznega dodatka - 1.

2. Vrne preračun za krajši delovni časa preračun glede na opravljene ure.

3. Ure odsotnosti drugo v času pandmije naj štejejo v nabor ur za preračun (državni praznik).
61001 Čakanje na delo-drugo                                                                                HERA (HRM)                                         Izboljšava Sprememba zapisa v koledar: vrsta odsotnosti čakanje na delo prepisuje odsotnost drugo (čakanje prepiše državni praznik)
60953 ZE NAC - Planning by ?Created by? not showing results                                                ZEUS (BI, MIS)                                     Hrošč ZE NAC: Načrtovanje s parametrom 'Kreirano do'

Popravili smo napako, zaradi katere se niso prikazali rezultati pri analizi prodaje in nabave, če smo uporabili parameter 'Kreirano do',
60989 Desktop: Popravek izpisa  parazitološke preiskave                                                    Pantheon VET                                       Hrošč VET: Popravek izpisa parazitološke preiskave

Popravek smo izdali s hitro nadgradnjo.
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.19.30

Zadnja sprememba: 13. 5. 2020 @ 4:25 PM

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...