News

28

Почитувани корисници,

Како што Ве известивме пред извесно време, НОВИОТ POS производ повеќе не се развива во рамките на програмот PANTHEON, а со тоа и одделот за поддршка повеќе не ги нуди своите услуги за поддршка.

Во новата верзија на PANTHEON, поради потребата за оптимизација и понатамошен развој на производот, при надградба на 10.0.21.00, табелите поврзани со НОВИОТ POS ќе бидат избришани од базите на податоци во PANTHEON, што може да создаде проблеми за секој што нема да води сметка за правилна транзиција кон новата верзија на програмот.

Затоа, ги повикуваме сите корисници со локални PANTHEON лиценци да не ги ажурираат своите бази на податоци веднаш по објавувањето на верзијата и да почекате на нашите детални упатства за тоа како да ја извршите надградбата од овој тип. Во очекување да Ви испратиме упатства во текот на оваа недела (28.09.2020).

За корисниците кои ги користат нашите лиценци на хостинг (месечен закуп), ние ќе се погрижиме за Вас и ќе ги ажурираме Вашите бази на податоци само кога ќе бидат исполнети сите услови за безбедна надградба.

За повеќе информации, достапни сме: info@datalab.com.mk  и 02 3079 231

Ви благодариме за Вашето разбирање.

 

Тимот на ДАТАЛАБ.

  • Известување за сите корисници на PANTHEON - Нов POS

Zadnja sprememba: 28. 9. 2020 @ 14:16

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...