News

02
Të dashur përdorues të PANTHEON,

Nga versioni 10.0.23.00 e tutje, në PANTHEON zhvillimet do të bëhen duke përdorur versionin e ri 10.4.1 (Sydney) të Delphi integruar në zhvillimin (IDE).

Ne tashmë kemi bërë updated komponentët dhe regjistrimet e ARES. PANTHEON i ndërtuar me Sydney është tashmë i disponueshëm për të gjitha lokalizimet në serverin tonë ftp në //ftp.datalab.si/internal/upgrade.


Funksionimi i programit mbetet i njëjtë. Ne ju këshillojmë të kontrolloni funksionimin e ndonjë procedure shtesë dhe zhvillimet e ARES procedurave që keni bërë në programin tuaj.

Për shkak të ndryshimeve të gjëra që vijnë me përbërësit e rinj, ne po ju kërkojmë të kontrolloni fillimin dhe funksionimin e procedurave tuaja me partnerët tuaj të autorizuar. Kushtojini vëmendje redaktimit të formave, ngjarjeve, menuve të rrjetit dhe raporteve.

Për çdo paqartësi kontaktonani në info@datalabks.com apo në numrin e telefonit 038 749 045.


Datalab LLC

Zadnja sprememba: 2. 3. 2021 @ 오전 9:44

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Vetëm përdoruesit e regjistruar mund të postoni komente.

Add Content...