Новости

18

Почитувани корисници на PANTHEON,

Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена новата верзија на програмскиот јазик Delphi, Sydney 10.4.1. Како резултат на дополнително тестирање, во верзијата 10.0.23.30 нема да биде објавена.

Ги ажуриравме регистрациите на компонентите и АРЕС. PANTHEON заедно со верзијата Sydney е веќе достапен на ftp: //ftp.datalab.si/internal/upgrade за сите локализации.

Начинот на работа на програмата останува ист. Препорачуваме да ја проверите работата со сите дополнителни процедури.

Поради обемот на промените што ги донесоа новите компоненти, Ве замолуваме да ги проверите почетните спроведувања на вашите постапки со вашите овластени партнери. Обратете внимание на уредувањето на сите форми, настани, менија, отпечатоци...

Поздрав, 
Тимот на Даталаб

  • Во новата верзија на PANTHEON 10.0.24.00 ќе биде објавена програмата Delphi, Sydney 10.4.1.

Zadnja sprememba: 18. 5. 2021 @ 10:51

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...