Novosti

 

05
Poštovani korisnici programa PANTHEON,
 
obavještavamo vas, da je izašla nova verzija programa PANTHEON 10.0.24.10
 
Novosti u ovoj verziji:
 
Remark Naslov Modul Tip Novosti
62566 Uvoz bankarskih izvoda iz DMS-a WorkFlow                                           Improvement
Novi Workflow za uvoz bankarskih izvoda iz DMS dokumenta.
Možete uvesti bankarske izvode u DMS (iz datoteke) i odrediti klasifikaciju za uvezene dokumente. Povežite Workflow poslovni proces sa klasifikacijom i biti će pripremljeni zadaci za uvoz bankarskih izvoda.
63889 Obrada ne radi sa standardnim AS izdanjem  ZEUS (BI, MIS)                                     Izmjena

Napravili smo popravak koji omogućuje izračun AVG -a unutar OLAP -a tako da poslovno izdanje AS enterprise edition nije potrebno.

64169 Brianje zapisa iz UNDO tablice u AK PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravke brisanja zapisa iz UNDO tabela u administratorskoj konzoli.
64233 Uvođenje Multi- resursa u jednoj operaciji HEFAIST (Proizvodnja)                              Datalab internal
U sklopu nadogradnje »Multi-resursi« dodali smo mogućnost odabira više resursa za pojedinu operaciju na osnovnoj sastavnici. Svakom resursu možemo dodijeliti prioritet, vrijeme izvršenja, vrijeme pripreme, seriju, formulu, broj zaposlenih, platni razred, bonus i dodatnu napomenu.
Cjelokupna funkcionalnost »Multi-resursi« ugrađena je u Osnovnu sastavnicu i usko povezana sa Radnim nalozima. Prilikom pripreme radnog naloga (RN) na proizvodnoj ili planskoj sastavnici (plan), može se odrediti postotak opterećenja pojedinačnog resursa. Na izdavanju RN, radnici mogu izvještavati po resursima i dodana je mogućnost odabira skladišta iz više resursa.
Izmjene utječu na planiranje i terminiranje koje preuzima primarni resurs u operaciji, ukoliko na planskoj sastavnici nije postavljeno drugačije.
 

Zadnja sprememba: 19. 8. 2021 @ 15:35

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...