Vesti

06

 

Poštovani korisnici,

Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.24.10. 

Glavne novosti su:

Remark
Naslov
Modul
Tip
Novost
60296 Potpisnik obrasca PPPD HERA (HRM)                                         Improvement U AK popunjavanje potpisnika obrazaca može se izabrati iz šif.subjekata, u PPPD -u se obrazac tako popunjava prema pravilu iz naslova 2 prezime_ime uneto u šif. subjekata u nosiocu prijave i mejl.
62566 Uvoz bankovnih izvoda iz DMS -a WorkFlow                                           Improvement Napravili smo novi poslovni proces za uvoz bankovnih izvoda iz DMS dokumentacije.
Bankovni izvodi se mogu uvesti u DMS (iz fascikle) i odrediti klasifikacija uvezenih dokumenata
63889 Obrada sa standardnom AS verzijom ZEUS (BI, MIS)                                     Change Pripremili smo ispravku za izračunavanje AVG -a u OLAP -u, tako da nam više nije potrebna poslovna verzija AS -a.
64169 Brisanje zapisa iz UNDO tabele PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravili smo brisanje zapisa iz UNDO tabela u administratorskoj konzoli.
64204 Ispis 6Y1 Pantheon VET                                       Improvement Na kraju izveštaja 6I1 dodali smo tabelu koja prikazuje broj vakcinacija po mesecima za svaku godinu. Vakcinacije se prikazuju prema vrsti vakcinacije.
64233 Uvođenje više resursa u jednoj operaciji HEFAIST (Proizvodnja)                              Datalab internal Kao deo nadogradnje „Više resursa“, u osnovni materijal smo dodali mogućnost izbora nekoliko resursa za pojedinačnu operaciju. Svakom resursu možemo dodeliti prioritet, vreme izvršenja, vreme pripreme, seriju, formulu, broj zaposlenih, platni razred, bonus i dodati belešku.
Celokupna funkcionalnost „Više resursa“ ugrađena je u Osnovnu specifikaciju i blisko je povezana sa Radnim zadacima. U pripremi radnog naloga (RN) na proizvodnom ili planskom predlogu materijala (plan) može se odrediti procenat opterećenja pojedinog resursa. O proizvodnji DN, međutim, radnici mogu izvještavati po resursima i dodaje se mogućnost odabira skladišta iz više resursa.
Promene takođe utiču na planiranje i raspoređivanje, koje pretpostavlja primarni resurs operacije, osim ako u predmeru za planiranje nije drugačije određeno.
64299 Nalepnice za naručivanje u laboratoriji LABOKLIN Pantheon VET                                       Improvement Sada možemo štampati i etikete za LABOKLIN. Veličina etiketa je 48,5 mm * 16,9 mm.
64403 Višak teksta na fakturi je uklonjen Pantheon VET                                       Improvement Uklonili smo deo viška teksta na izvodu računa.

Vaš Datalab

  • Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.24.10

Zadnja sprememba: 20. 8. 2021 @ 9:49

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...