Новости

27
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20
 
Новости по модули:
 
 
Ремарк
Наслов
Модул
Тип
Новости
56651
DMS - Интеграција на подлошки за потпис
Mnemo (Document Management)
Подобрување
DMS сега поддржува потпишување документи користејќи подлошки за потпис. Можете да го нацртате потписот со помош на глувче или игла. Сликата потоа се пренесува на базата на податоци или извештајот.
58700
Поддршка за таблети Wacom
Pantheon VET
Подобрување
Додадовме поддршка за потпишување документи за лекување користејќи таблети Wacom. Оваа функција е поддржана од модулот за документација.
64235
Подобрувања на модулот за известување за СМС
Pantheon VET
Подобрување
Додадовме опција со десен клик на модулот за известување за СМС што ви овозможува да го оневозможите испраќањето текстуални пораки до избраниот клиент.
64341
Ад-хок образец за извештај на ЗЕУС
ZEUS (BI, MIS)
Грешка
Корисниците сега можат да користат ад-хок шаблони за извештаите на ZEUS во структурирана форма.
64426
Проширени параметри за пребарување животни
Pantheon VET
Подобрување
Ја додадовме опцијата за пребарување со БР во дијалогот за пребарување животни.
64427
QR и баркодови за идентификација на животно
Pantheon VET
Подобрување
Додадовме ново копче наречено „Печати етикета“ на формите на сопственикот и животните. Сега можете да печатите етикети што содржат QR или баркодови со информации за животните ID.
64476
Поправен е извештајот 6V6
Pantheon VET
Промена
Поправивме проблем што предизвика дополнителна празна страница да се отпечати со извештај 6V6.
64479
Движете го глувчето во прегледот на извештајот
PANTHEON COMMON
Грешка
Го поправивме начинот на кој работи лизгањето на глувчето во прегледот на извештајот.
64490
Додавање на неколку животни на лекување
Pantheon VET
Подобрување
Ја отстранивме скокачката порака „Трансферот на животни беше успешен“ кога додадовме неколку животни на третман од формуларот на сопственикот на животното, со цел да избегнеме непотребен клик.
64518
Прашање за пренос на сериски број
Pantheon VET
Грешка
Поправивме проблем што предизвика сериските броеви да не се пренесуваат правилно при додавање на нарачки на третман.
64521
Пополнување статуси на документи при додавање на нарачки на лекување
Pantheon VET
Грешка
Во прозорецот за додавање на нарачки на третман, имплементиравме функција која го пополнува статусот на избраниот документ по внесување на типот на документ, што ви овозможува да продолжите да работите без прекин.
64535
Поправете го најавувањето на PANTHEON
PANTHEON COMMON
Грешка
Го поправивме вчитувањето на слики со лого во прозорецот за најава.
64549
Недостасува картичка за повлекување
Pantheon VET
Грешка
Поправивме проблем што предизвика табот за повлекување да не се прикажува при додавање животни на третман преку опаѓачкото мени на решетката, а не копчето „Додај“.
 
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.20

Zadnja sprememba: 20. 8. 2021 @ 09:14

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...