Новости

19
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30
 
Новости по модули
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
64474 Увоз на извод - SAGA формат и пополнување на поле Опис DEMETER (Финансии)  Подобрување Се менува пополнувањето на описот. Од xml се зема полето Опис, наместо Шифра за плаќање - Опис
64399 Консолидирана платена листа              HERA (Кадри)  Подобрување Додадени се нови споени уплатници:
- 3FD Колективен платен список,
- 3FE Колективен список на растенија - произволно
 
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.30

Zadnja sprememba: 20. 8. 2021 @ 09:18

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...