Новости

24
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10
 
Новости по модули:
 
 
Ремарк
Наслов
Модул
Тип
Новости
62566
Увоз на банкарски извештаи од ДМС
WorkFlow
Подобрување
Направивме нов работен тек за увоз на банкарски извештаи од DMS -документи. Внесете банкарски извештаи во DMS (од папката) и наведете ја класификацијата за увезените документи. Поврзете го работниот тек со класификацијата и ќе бидат подготвени задачи за увоз на банкарските извештаи.
63889
Обработка со стандардно издание AS
ZEUS (BI, MIS)
Промена
Создадовме поправка која овозможува пресметка на AVG во рамките на OLAP, така што претпријатието издание на AS не е потребно.
64169
Избришете ги записите од табелите на UNDO
PANTHEON COMMON
Грешка
Поправивме бришење записи од табелите на УНДО во административниот панел.
64204
Извештај 6Y1
Pantheon VET
Подобрување
На крајот од извештајот 6Y1, додадовме табела со податоци за вакцинациите по месец. Вакцинациите се прикажани по тип.
64233
Мулти-ресурси во спецификацијата на производот
HEFAIST (Производство)
Даталаб
Додадовме „Мулти-ресурси“ во спецификацијата на производот, што овозможува користење на повеќе ресурси за една операција. Секој ресурс може да се дефинира следново: приоритет, време на извршување, време за подготовка, серија, формула, бр. на вработените, одделение за плата, бонус и белешка.
64299
Налепници за нарачка LABOKLIN
Pantheon VET
Подобрување
Сега, исто така, можете да печатите налепници за лабораторијата LABOKLIN. Димензијата на налепниците е 48,5 mm * 16,9 mm.
64403
Вишокот текст на фактурата е отстранет
Pantheon VET
Подобрување
На извештајот за фактура, отстранивме дел од вишок текст.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.10

Zadnja sprememba: 20. 8. 2021 @ 10:49

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...