Novice

09

Spoštovane uporabnice in uporabniki PANTHEON-a,

AJPES izvaja štiriletno statistično raziskovanje o stroških dela in o strukturi delovnega časa za potrebe Statističnega urada Republike Slovenije (SURS). Podatke za raziskovanje bodo morale predložiti pravne osebe in njihove enote v sestavi ter registrirane fizične osebe v Republiki Sloveniji, določene v vzorec s strani SURS.

Ker podatka, koliko od naših uporabnikov je zajeto v raziskavo nimamo, vas prosimo, da nam le to sporočite. To lahko storite preko »Votebox-a« na povezavi https://usersite.datalab.eu/Forum/Votebox/tabid/261/language/sl-SI/Default.aspx?voteboxId=1288 , na elektronski naslov servicedesk@datalab.si, ali preko telefona na številki  01 255 28913. Prosimo, da nas stranke, ki to potrebujete čimprej kontaktirate, saj je rok za oddajo podatkov konec septembra.

Od števila uporabnikov PANTHEON-a, ki so zajeti v vzorec, bo odvisno, ali bomo vprašalnik ZAP-RSD in ZAP-SDČ implementirali. V kolikor teh uporabnikov ne bo veliko, programske rešitve ne bomo izvajali, temveč bomo primere reševali individualno.

Hvala in lep pozdrav,

Ekipa PANTHEON

 

  • Statistično raziskovanje o stroških dela in o strukturi delovnega časa

Zadnja sprememba: 9. 9. 2021 @ 10:55

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...