Новости

09
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
64647 Нов филтер е додаден во формата на последователна фискализација HERMES (Материјално)                                     Подобрување Во формуларот за надоместок за фискализација е додаден нов филтер, статус  на документите за фискализација. Постојат 4 различни статуси:
- Последователна фискализација -> се прикажуваат сите документи за кои не е извршена редовна фискализација (документите имаат само фискален број и ZOI, без EOR)
- Се прикажуваат сметки што не се за фискализација -> документи што не се означени за фискализација, но имаат фискален број и ZOI, но ЕОR нема.
- Нефискализирани сметки -> прикажани се сметките означени за фискализација и со фискален број и Z << oi, но <eor не е.
- Фискализирани без EOR -> се прикажуваат документи кои се веќе фискализирани, но немаат EOR.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.24.31

Zadnja sprememba: 9. 9. 2021 @ 14:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...