Novice

29

Spoštovani,

tudi letos nas lahko najdete na 23. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki se bo odvijal v četrtek 7. in v petek 8. oktobra v Kongresnem Centru Thermana Park Laško. 

Letošnja tematika kongresa bo v ospredje postavila spremembe, ki jih je prinesla epidemija pod naslovom "Skupaj ustvarjamo prakso brez ovir". Verjamemo 

Spremembe in ovire so stalnica naše dejavnosti. Zadnji dve leti je epidemija COVID-19 dodatno preizkušala naše sposobnosti za prilagodljivost.

Storitve računovodstva so nujne za učinkovito delovanje in poslovanje vsakega pravnega subjekta, saj dobro vodena računovodska funkcija zagotavlja pravočasne, točne in ustrezne informacije za odločanje. Uporabniki računovodskih storitev že kar nekaj časa od vas ne pričakujejo samo »knjiženja« in računovodskega spremljanja njihovega poslovanja, ampak potrebujejo vsebinsko podporo na področju strateškega razmišljanja ter postavitvi ciljev razvoja podjetja. Glavno razvojno usmeritev sedaj in v prihodnjih letih predstavlja digitalizacija poslovanja, ki na eni strani predstavlja priložnost za vaše stranke in za vse nas, na drugi strani pa od vas zahteva nadgradnjo na področju znanja in storitev, ki jih ponujate.

 

Vabimo vas  tudi na predavanje Andreja Mertlja, izvršnega direktorja, v petek 8.10. ob 10:35 uri. Prisluhnili boste lahko zanimivemu predavanju z naslovom "Pogled naprej. kaj nas čaka po COVID obdobju?"  Več o celotnem programu dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Vljudno vabljeni!

Datalab ekipa

  •  Obiščite nas na 23. kongresu izvajalcev računovodskih storitev

Zadnja sprememba: 29. 9. 2021 @ 11:34

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...