Новости

01

Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10
 
Новости по модули:

Ремарк Наслов Модул Тип Новости
64936 Движете се помеѓу документите Pantheon VET                                       Грешка Ако имаме третман по идентитети и преминеме на следниот, кој ги прикажува податоците по идентитети по пакети, а не по пакети. Сега го поправивме ова и податоците се прикажуваат според Наплатата со поставување.
64968 Проширени хиерархиски полиња во XMLa структура ZEUS (BI, MIS)                                     Грешка Оваа забелешка поправи грешка при обработката на коцката OLAP доколку комбинацијата на кодот на категоријата и името беше подолга.
65011 Отворете ја програмата ако нема овластувања за задачите PANTHEON COMMON                                    Грешка Корективно отворање на програмата во случај на нула права над формата на задачи.
64950 Повторете инсеминација Pantheon VET                                       Подобрување Полето за сертификат за повторување за оплодување е ограничено на 9 знаци.
65017 Подобрен кориснички интерфејс Користење на составници HEFAIST (Proizvodnja)                              Подобрување Во прегледот Преглед на употреба во составници, додадовме преглед на вгнездената структура на компонентата во составници.
64916 Пополнете го субјектот кога испраќате извештај до DMS -модулот PANTHEON COMMON                                    Промена Користете субјектот од заглавието на извештајот. Ако нема, користете го наше претпријатие.
64969 Додавање на корисници за различни собирања PANTHEON COMMON                                    Промена Овозможивме опција за додавање корисници кога базата на податоци „_PADMS“ има различна споредба од оригиналната база на податоци и SQL серверот.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.10

Zadnja sprememba: 1. 10. 2021 @ 15:46

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...