Novice

04

Spoštovani uporabniki programa PANTHEON,

obveščamo vas, da je izšla nova različica programa PANTHEON 10.0.25.10

Remark Naslov Modul Tip Novost
64936 Premikanje med dokumenti Pantheon VET                                       Hrošč Popravili smo napako pri prikazovanju dokumentov pri premikanju med obravnavami (po identih/po paketih). Podatki se sedaj prikazujejo glede na nastavitev 'Obračunaj po'.
64968 Razširjena polja hierarhije v XMLa strukturi ZEUS (BI, MIS)                                     Hrošč Popravili smo napako pri procesiranju OLAP kock, ko je bila kombinacija šifre klasifikacije in naziva predolga.
64974 Odstranjen žig na izpisu 6XI Pantheon VET                                       Hrošč Iz izpisa 6XI smo odstranili žig, ki je bil v preteklosti namenjen specifični veterinarski ambulanti.
65011 Odpiranje programa brez avtorizacij na opravilih PANTHEON COMMON                                    Hrošč Popravili smo napako pri odpiranju programa z ničelnimi pravicami nad formo opravil.
65022 Težava s prijavo v mobilno aplikacijo Pantheon VET                                       Hrošč V ponedeljek, 27. 9. 2021, so imeli uporabniki težavo s prijavo v bazo preko mobilne aplikacije. Težave so imeli samo uporabniki v gostovanju. Kaj je bil vzrok, se ne ve. Skušali smo diagnosticirati napako vendar na strani Datalaba ni bilo težav. Pozno popoldne je prijava na gostujoče baze preko mobilne alikacije že delovala brezhibno.
64621 ZAP-RSD in ZAP-SDČ HERA (HRM)                                         Izboljšava V skupino AJPES obrazcev je dodan nov statistični obrazec ZAP-RSD in ZAP-SDČ, ki polni podatke po izbranem letu glede na nastavitve iz vrst zaslužkov, kontnega plana, poročanih obrazcev REK in nastavitev personalne mape. Izvoz xml za AJPES je mogoč preko čarovnika.
64950 Ponovna osemenitev Pantheon VET                                       Izboljšava V polje Potrdilo o ponovni osemenitvi lahko vnesemo zgolj devet znakov.
64970 Postopek za izvoz Izjave za izplačilo pomoči za financiranje regresa za letni dopust HERA (HRM)                                         Izboljšava V obračunu plač – Preddefinirano P10 je dodan postopek za izvoz Izjave za izplačilo pomoči za financiranje regresa za letni dopust.
65017 Izboljšan uporabniški vmesnik 'Uporaba v sestavih' HEFAIST (Proizvodnja)                              Izboljšava V pregled 'Uporaba v sestavih' smo dodali prikaz ugnezdene strukture komponente v sestavih.
65025 WS vrste zaslužkov prevoza HERA (HRM)                                         Izboljšava Po zgledu preračuna prevoza po novi uredbi se je tudi med spletne storitve (Web service) dodalo vrste zaslužkov kot predloga 3PR, 5PR, 6PR.
64916 Samodejen vnos subjekta ob pošiljanju izpisa v DMS PANTHEON COMMON                                    Sprememba Ob pošiljanju izpisa v DMS se subjekt samodejno polni iz glave izpisa. Če ni izbranega subjekta, se vnesejo podatki Naše podjetje.
64945 Knjiženje subvencioniranega/obračunanega dela plače (prispevki, bruto) HERA (HRM)                                         Sprememba Pri knjiženju posebnosti subvencioniranh zneskov smo dopolnili rešitev za kombinacije:
- invalid nad kvoto – obračun v celoti kot plačan del,
- boleznina nad 30 dni v kombinaciji z ostalimi olajšavami,
- olajšave delno priznanih zneskov, npr. za starejše.
64949 Novo cepivo na spustnem seznamu vrst cepiv Pantheon VET                                       Sprememba Na podlagi obvestila iz Centralnega registra psov smo v šifrant vrst cepiv dodali novo cepivo: RABISIN - Boehringer.
64969 Dodajanje uporabnikov pri drugačnem razvrščanju PANTHEON COMMON                                    Sprememba Omogočili smo dodajanje uporabnika, ko podatkovna baza "_PADMS" obstaja z drugačnim razvrščanjem, kot je na originalni podatkovni bazi in SQL strežniku.
         
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.25.10

Zadnja sprememba: 4. 10. 2021 @ 09:35

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...