Vesti

25

Poštovani korisnici,

Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.25.20. 

Novosti:

Remark Naslov Modul Tip Novost
64613 Dodavanjem naloga za grupnu obradu omogućeno je da narudžbina sadrži i podatke o Otpremi. Pantheon VET                                       Improvement U slučaju da je narudžbina dodata grupnom lečenju, podaci Otpremi nisu uneti u narudžbinu. Ispravili smo ovu grešku i sada su podaci takođe vidljivi u koloni za otpremu na narudžbini.
64614 Minimalna marža Pantheon VET                                       Improvement Na lečenju smo takođe omogućili da se uzmu u obzir podaci minimalne marže, koja je postavljena na identu
64694 Periodično fakturisanje - Zadata vrsta plaćanja iz postavki vrste dokumenta HERMES (BLAGO)                                     Change Ako je u Šifarniku vrste dokumenta definisan podrazumevani način plaćanja i ako se dokument iz ove vrste dokumenta kreira u Periodičnom fakturisanju, podrazumevana vrsta će biti uzeta u obzir.
64853   DEMETER (FINANCE)                                  Change Program nije predvideo upotrebu deljenih ključeva i strane valute u dokumentu izdavanja. Po okončanju postupka u Robi, preuredili smo i postupak knjiženja izdatih računa za takve slučajeve.
64909 Knjiženje identa koji nije vođen po serijskim brojevima niti je deo paketa Pantheon VET                                       Bug Kada se ident nalazi u paketu ili je vođen po serijskim brojevima, ukoliko nije ispravno proknjižen, dolazi do greške koju smo sada ispravili.
64911   DEMETER (FINANCE)                                  Change U slučaju nekih knjiženja pri knjiženju amortizacije, datum vraćanja na kartici prometa je poželjan ako je osnovno sredstvo premešteno. Čarobnjaci za evidenciju inventara to već uzimaju u obzir, ali dodali smo novi čarobnjak 100003O osnovnih sredstava koji vam omogućava da ponovo napunite datume vraćanja ako su iz nekog razloga prazni i neregistrovani.
64946   DEMETER (FINANCE)                                  Improvement Da biste kreirali XBLR izveštaj, potreban vam je poseban šifarnik sa ESEF taksonomijom koji se može naći na našim veb serverima. Šifarnik sadrži nekoliko hiljada unosa, a proces preuzimanja može potrajati, pa smo dodali poruku da obavestimo korisnika o dugotrajnoj proceduri. Da bi izbegao neželjeno čekanje i loše raspoloženje usled slučajnog klika, korisnik sada mora da potvrdi proceduru u poruci akcije.
65008   Pantheon VET                                       Bug  
65032 Dodavanje naslova checkbox-ovima ZEUS (BI, MIS)                                     Improvement Sa ovim poboljšanjem, dodali smo naziv checkbox-ovima na ZEUS izveštajima koji pokazuju koja je svrha pojedinačnog checkbox-a
65044 ARES za vakcinu tipa 11 -Rabisin Boehringer Pantheon VET                                       Improvement Napravili smo privremeni ARES kako bi kupci mogli da koriste ovu vakcinu pre nadogradnje na 2510.
65101   DEMETER (FINANCE)                                  Change U vreme kreiranja programa, neki ključni datumi knjiženja bili su pripremljeni do datuma 2025. Zato što neki korisnici već žele da knjižeu u periodu nakon tog datuma (obračuni), pripremili smo zapise do 2049
65119 Veza Panteona sa internet prodavnicom HERMES (BLAGO)                                     Improvement Ugovoreni cenovnci su takođe uključeni u vezu između Panteona i Shopamine online prodavnice za B2B model.
65142 Prodaja na daljinu HERMES (BLAGO)                                     Change U obračun prodaje na daljinu sada su uključeni i krediti iz tekućeg perioda.
65180 Bez poreskog broja za Naše preduzeće PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravka otvaranja Administratorske konzole meni Instalacija kada nije unesen poreski broja za Naše preduzeće.
65185 Vrsta subjekta: kopiranje polja ugovornih cena: popust2, popust3, PDV PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravka pri kopiranju ugovornih cena za vrstu subjekta. Takođe se kopiraju polja popust2, popust3 i PDV.
65207 ARES -DLCHECK Pantheon VET                                       Datalab internal

Za korisnika ARES smo napravili dodatni kriterijum, odnosno proverava datum završetka materijalnog prometa i prikazuje podatke samo od tog datuma pa nadalje.

  • Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.25.20.

Zadnja sprememba: 25. 10. 2021 @ 10:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...