Новости

23
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
64158 Слика за вработени/икона                                                                                  HERA (HRM)                                         Подобрување Сликата за вработениот автоматски се генерира од групната слика на вработени. Дизајниран за брзо читање на слики од повеќе вработени.
65228 Испраќање е-фактура од преглед                                                                     PANTHEON COMMON                                    Грешка Корекција на испраќање фактура до DMS модулот од преглед на печатење.
65382 NRE: Expand all & Collapse all on Report preview                                     PANTHEON COMMON                                    Грешка Исправка на Прошири ги сите и Собери ги сите опции при преглед на извештајот.
65416 Погрешно Кратко име на тема кога регистарскиот број е празен                                     PANTHEON COMMON                                    Промена Корекција на вметнување нови предмети од AJPES кога предметот нема ДДВ број.
65305 Индекс за процедурата на контролната табла на ZEUS                                                                   ZEUS (BI, MIS)                                     Грешка Додадовме индекс за процедурата што овозможува претходно преземање на податоците од контролната табла за поголеми бази на податоци
65109 Десктоп: Нумерирање на ИД за животни                                                          Pantheon VET                                       Промена Го сменивме начинот на креирање лични карти. Прво влегуваме во категоријата и дури потоа можеме да кликнеме на копчето ID. ИД се состои од бр. тековна година, тип на податоци и сериски броеви.
65236 DMS - Пополнете го предметот од извештајот што се испраќа до DMS                                                Mnemo (Document Management)                        Грешка Корекција на пополнување Предмет во модулот DMS откако документот е испратен од различни прегледи на извештаи.
65251 ARES: deleting cxGrid component causes Pantheon to freeze                                            Ares/SQL-I (Development Environment)               Промена Корекција на бришење на компонентата cxGrid
65340 Десктоп: Пакет вакцинација во комплет, третман. не ги пренесува податоците правилно на дадената услуга   Pantheon VET                                       Грешка Доколку имаме групен третман и пакет за вакцинација, податоците за количината сега правилно се пренесуваат со картичката за услуги.
65351 Десктоп: Организирајте промената на количината на дадената услуга да се рефлектира во табуто за вакцинација      Pantheon VET                                       Подобрување Доколку имаме податоци за табулаторот за вакцинација и го промениме количеството на услугите што се даваат на табот, количината се рефлектира и на картичката за вакцинација.
65357 Десктоп: Дежурство, ако имаме сет за објавување по малопродажна цена во магацинот      Pantheon VET                                       Подобрување Доколку имаме оглас означен по малопродажната цена во магацинот, моравме да ја прилагодиме и наплатата на врнежите на оваа поставка.
65395 Desktop: Breeds for EU loc.                                                                          Pantheon VET                                       Подобрување Додадовме раси на кучиња, мачки, говеда, коњи и свињи во WS за локализација во ЕУ.
65458 Десктоп: граници на графиконите на контролната табла                                                            Pantheon VET                                       Подобрување Ставаме граници на колоните на графиконот. Бидејќи во случај колоната да е бела, таа не се гледа на белата позадина на графикот.
65442 Десктоп: Променете го записот за раса во регистарот на животински видови од 16 знаци на 100                        Pantheon VET                                       Промена при увоз со VOLOS сменивме така што во полето Breed може да се внесат повеќе од 16 знаци. Сега е ограничен на 100 знаци.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.25.30

Zadnja sprememba: 23. 11. 2021 @ 11:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...