Vesti

23

Poštovani korisnici,

Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.25.30

Srdačan pozdrav,

Vaš Datalab 

 

Remark Naziv Modul Tip News
64158 Slika/ikona zaposlenog HERA (HRM)                                         Improvement Ikona zaposlenog se automatski generiše od velike slike zaposlenog. Dizajniran za brzo čitanje slika više zaposlenih.
65109 Numerisanje životinja za sklonište Pantheon VET                                       Improvement Za skloništa, promenili smo način na koji kreiramo ID. Prvo ulazimo u kategoriju i tek onda možemo kliknuti na dugme ID. ID se sastoji od br. tekuće godine, tip podataka i serijski brojevi.
65228 Slanje fakture DMS-u iz pregleda PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravka slanja fakture u DMS modul iz pregleda štampe.
65236 DMS - Popunite subjekt iz izveštaja koji se šalje u DMS Mnemo (Document Management)                        Bug Ispravka popunjavanja Subjekta u DMS modulu nakon slanja dokumenta iz različitih pregleda izveštaja.
65251   Ares/SQL-I (Development Environment)               Change  
65305 Index na ZEUS proceduri na kontrolnoj tabli ZEUS (BI, MIS)                                     Bug Proceduri smo dodali indeks koji omogućava prethodno preuzimanje podataka na kontrolnoj tabli za veće baze podataka
65340 Prenošenje podataka u Izvedenu uslugu o vakcinaciji sa paketom u grupnom tretmanu Pantheon VET                                       Bug U grupnom tretmanu sa paketom vakcinacije ispravili smo grešku, tako da se podaci o količini sada korektno prenose na karticu Urađena usluga.
65351 Dogovaramo da se promena količine na 'Pruženom tretmanu' odrazi na tabu 'Vakcinacija' Pantheon VET                                       Improvement Ako imamo informacije na kartici vakcinacija i promenimo količinu pruženih tretmana na kartici, količina se takođe odražava na kartici vakcinacija.
65357 Obračun dežurstva na određenom knjiženju po maloprodajnoj ceni u magacinu Pantheon VET                                       Improvement Ispravili smo grešku u obračunu dežurstva kada je u magacinu označeno knjiženje po maloprodajnoj ceni.
65382 „Proširi sve“ i „Skupi sve“ u pregledu izveštaja PANTHEON COMMON                                    Bug Ispravili smo grešku u pregledu izveštaja za opcije „Proširi sve“ i „Skupi sve“.
65395 Rase za EU ​​lok. Pantheon VET                                       Improvement Dodali smo rase za pse, mačke, goveda, konje i svinje na veb servise za EU ​​lokalizaciju.
65416 Ispravka unošenja novih subjekata iz baze APR-a PANTHEON COMMON                                    Change Ispravka unošenja novih Subjekata iz baze APR-a kada subjekt nema definisan poreski broj.
65458   Pantheon VET                                       Improvement  
  • Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.25.30

Zadnja sprememba: 23. 11. 2021 @ 15:07

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...