News

30
Spoštovani uporabniki programa PANTHEON,
 
obveščamo vas, da je izšla nova različica programa PANTHEON 10.0.26.10
 
Novosti po modulih: 
Modul Naslov Vrsta Novica
HERA (Kadri)                                         Sprememba delovanja spremenljivke 'Dnevnica' Izboljšava Sedaj je spremenljivka 'Dnevnica' vezana na delovno mesto, za katero je potni nalog pripravljen, in ne več na obračunsko obdobje.
HERA (Kadri)                                         Datum valute na tuji likvidaturi za potne naloge Izboljšava Na tujo likvidaturo za izplačilo potnih nalogov smo dodali datum valute.
HERA (Kadri)                                         Državni prazniki za 2022 Izboljšava V spletne strežnike smo dodali možnost uvoza koledarja z državnimi prazniki za leto 2022.
       
Mnemo (Document Management)                        DMS – Napolni meta podatke o klasifikaciji za interne dokumente Izboljšava Ko se dokumenti interno pošiljajo v DMS, se izpolnijo meta podatki za uporabljene klasifikacije.
Meta podatki povezani s polji v glavi se sinhronizirajo iz dokumenta.
       
PANTHEON Farmer                                    Ažuriranje  zaloge pri krmljenju Sprememba Spremenili smo osveževanje ažuriranja zaloge pri krmljenju. Sedaj se zaloga krmil in obrokov osveži, ko je obrok izbrisan.
       
PANTHEON VET                                       Napotnica v PANTHEON VET Izboljšava Na obravnavo smo dodali še en izpis in sicer 'Napotnica'.
PANTHEON VET                                       Ikone za gumbe Izboljšava Na gumba za GMID in Dokumentacijo smo dodali ustrezno sliko.
PANTHEON VET                                       Ime zavihka 'Ostalo' spremenjeno po vnosu kategorije Izboljšava Ko pri vnosu nove živali vnesemo kategorijo, se zavihek 'Ostalo' preimenuje in prikazuje s tem imenom. Primer: če vnesemo kategorijo 'Psi', se zavihek 'Ostalo'odslej prikazuje kot 'Psi'.
PANTHEON VET                                       Kontrola šifre osemenjevalca Izboljšava Polje 'ID veterinarja' smo spremenili v polje 'Šifra osemenjevalca' in dodali kontrolo, da se šifra osemenjevalca ne sme ponoviti.
PANTHEON VET                                       Samodejno dodajanje živali na terminu Izboljšava Pri prikazu po veterinarju smo pri kreiranju termina omogočili, da se podatek o živali napolni samodejno, če ima lastnik samo eno žival.
PANTHEON VET                                       Sprememba pri podpisovanju na obravnavi Sprememba Podpisovanje smo sedaj uredili tako, da se podpisno okno prikaže takoj, ko na izpisu kliknemo na gumb 'Tiskalnik'. Poleg tega je pojavno okno za podpis omejeno na primere, ko so vpisani podatki na obravnavi na zavihku 'Cepljenje' in/ali na zavihku 'Karenca'.
PANTHEON VET                                       Z VET licenco dostopni vsi izpisi Sprememba Iz kode smo odstranili možnost, da se z VET licenco odprejo samo VET izpisi. Sedaj lahko uporabnik v modulu Blago odpre katerikoli izpis želi.
       
WorkFlow                                           Opravila – Odpravljena napaka pri razporejevalniku opravil pri zagonu  Napaka Popravili smo napako, ki se je pojavila, ko so bila opravila nastavljena, da se zaženejo takoj po prijavi.
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.26.10

Zadnja sprememba: 31. 12. 2021 @ 11:33

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...