News

PANTHEON X

30
Poštovani korisnici programa PANTHEON,
 
obavještavamo vas da je izašla nova verzija programa PANTHEON 10.0.26.10.
Remark naslov Modul Tip Novost
65483 Promjena u radu varijable Dnevnica HERA (HRM)                                         Poboljšanje Varijabla Dnevnica veže se na radno mjesto za koje se sastavlja putni nalog, a ne na obračunsko razdoblje kao do sada.
65522 Datum valute, putni nalozi, devizna likvidatura HERA (HRM)                                         Poboljšanje U deviznoj likvidaturi za isplatu putnih naloga, dodan datum valute
65616 Državni praznici za 2022. HERA (HRM)                                         Poboljšanje Uvoz državnih praznika za 2022. godinu u kalendar sa web-a.
65794 DMS - Popunjavanje klasifikacija meta podataka za interne dokumente Mnemo (Document Management)                        Poboljšanje Kad se dokumenti pošalju u DMS interni meta podaci za zadanu klasifikaciju se popune.
Meta podaci povezani su podacima iz glave dokumenta.
65817 Za odraditi - Greška planera pri pokretanju  WorkFlow                                           Bug Ispravka kada je ToDo postavljen da se pokrene odmah nakon prijave, gdje se pojavljivala greškaa: klasifikacija nije pronađena.

Zadnja sprememba: 24. 1. 2022 @ 16:09

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...