Новости

25
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
64562 Дневник на книжења DEMETER (FINANCE)                                  Подобрување Во новата верзија, ги забрзавме извештаите во дневникот на книжење.
65796 Зачувување на шаблони во конто картица DEMETER (FINANCE)                                  Грешка Поправивме грешка при зачувувањето на шаблонот на конто картица што се појави при филтрирање со помош на специјални знаци.
65811 Креирање налози за плаќање од отворени ставки DEMETER (FINANCE)                                  Промена Кога креиравме налози за плаќање од отворени ставки, го сменивме пополнувањето на референцата гледајќи ја избраната поставка во овој прозорец.
65888 Авторизации: копирајте во друга база на податоци PANTHEON COMMON                                    Грешка Корекција при копирање на дозволи во друга база на податоци.
65920 Календарски рефлектор - брза надградба 1410 HERA (HRM)                                         Промена Брзината на работа на проверките за отсуства е променета во верификацијата на податоците - се проверува конкретната евиденција на вработениот, а не целата инспекција на вработените.
65933 DMS - Поле за статус е поставено како пребарување Mnemo (Document Management)                        Промена Полето за статус во формата DMS е променето во тип на пребарување и исто така сега е возможен повеќекратен избор на статуси.
65936 ARES - компонентата за копирање покренува грешка PANTHEON COMMON                                    Грешка Корекција на компонентата за копирање.
65983 Овластувања: додадете нова дозвола за пристап до поврзаните бази на податоци PANTHEON COMMON                                    Промена Новиот ентитет е именуван: Пристап до други бази на податоци. Пристапот до поврзаните бази на податоци сега може да биде ограничен на корисниците.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.20

Zadnja sprememba: 25. 1. 2022 @ 16:20

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...