Новости

27
Почитувани корисници и партнери на PANTHEON!
 
Поради прекумерен безбедносен ризик, привремено го оневозможивме форумот на нашите кориснички страници.
Го направивме исклучувањето поради напади на форумот што предизвикаа откажување на другите системи (системи кои зависат од нашите веб-услуги).
 
Бараме решение за повторно да го вклучиме. Ве молиме за разбирање и трпение.
 
Благодариме
  • ВАЖНА НАПОМЕНА - Форумот е привремено оневозможен

Zadnja sprememba: 27. 1. 2022 @ 12:07

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...