Новости

10
Почитувани корисници на PANTHEON,
 
Поради развојот на фискализацијата за Србија и најавената транзиција за Хрватска во ЕУР, имавме зголемен обем на работа во одделот на развој, па затоа го одложуваме излагањето на новата генерација на PANTHEON 11, а со тоа и build верзијата 27.00. Доцнењето на излагањето на новата верзија, нема да биде подолго од 60 до 90 дена.  Подобрувањата што беа планирани за надградбата во верзијата 27.00, ќе бидат пуштени според планираниот план.
 
Ви благодариме за разбирањето, Даталаб
  • Одложување на PANTHEON 11 и новата верзија 27.00

Zadnja sprememba: 10. 2. 2022 @ 13:40

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...