Новости

11
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
63373 Се прикажува корисничка сесија PANTHEON PANTHEON COMMON                                    Change Го коригиравме прикажувањето на сите кориснички сесии и овозможивме да се убиваат сесиите (Административен панел | Поставки | Верзии/Надградби | Инсталација | ТАБ за лиценци).
65271 Промена на кратенката на Централниот регистар за домашни миленици Pantheon VET                                       Change Кратенката CRP е променета во Централен регистар за домашни миленици на сите места.
65428 Податоците за „Боја“ се додадени за други животни во „Сопственици“/„Животни“ Pantheon VET                                       Improvement На формуларите „Сопственици“ и „Животни“ на податоците за животните во јазичето, го додадовме полето „Боја“, каде што можете да ја внесете бојата на животното.
65826 Двоен клик на бројот на третман од извештајот 6VR го отвора тој третман Pantheon VET                                       Improvement На извештајот 6VR, овозможивме дека со двојно кликнување на бројот на третман се отвора тој третман.
65942 Отворање извештаи за фактура Доц. Напишете ги копчињата „Фактура“ и „Пакување ливче“ Pantheon VET                                       Improvement При издавање на типови документи, го организираме отворањето на точните извештаи на копчињата „Фактура“ и „Пакување ливче“.
66058 Третмани по датум на извештајот 6VC Pantheon VET                                       Improvement Во извештајот 6VC, договоривме третманите да се прикажуваат и сортираат по датум.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.30

Zadnja sprememba: 11. 2. 2022 @ 15:54

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...