News

04
Spoštovani uporabniki programa PANTHEON,
 
obveščamo vas, da je izšla nova različica programa PANTHEON 10.0.26.40
 
Novosti po modulih:
 
Modul Naslov Vrsta Novica
HERA (Kadri)                                         Nova vrednost minimalne osnove za obračun prispevkov Izboljšava Pri prenosu podatkov s spletnega servisa se Fa15, torej najnižja osnova za obračun prispevkov za socialno varnost za osebe v delovnem razmerju za izplačila od 1. 3. 2021 do 28. 2. 2023 prenaša v vrednosti 1.181,75 EUR (60 % povprečne letne plače zaposlenih v Republiki Sloveniji, preračunane na mesec, ki za leto 2021 znaša 1.969,59 EUR).
       
PANTHEON COMMON                                    Odpiranje izpisov Napaka Popravili smo odpiranje izpisa odprtih postavk in pospešili odpiranje izpisov na splošno.
PANTHEON COMMON                                    Izpisi – Večkratno shranjevanje iste PDF datoteke Izboljšava Sedaj lahko izpis v PDF formatu odpremo večkrat. Če je PDF datoteka že odprta, se bo odprla nova datoteka, njeno ime pa se bo razširilo za (1).
       
PANTHEON VET                                       Spreminjanje termina s filtrom po poslovalnicah Izboljšava Če je na recepciji vklopljen filter po poslovalnicah, je zdaj spreminjanje terminov omogočeno tudi brez vnosa veterinarja.
PANTHEON VET                                       Spreminjanje statusov termina Izboljšava Na novi recepciji smo uredili, da se status termina spreminja glede na njegovo trenutno stanje. Na primer, če je iz termina kreirana obravnava, dobi termin status 'V delu'.
PANTHEON VET                                       Ob spremembi termina spremenjen tudi datum na SMS-u Napaka Če že vneseni termin prestavimo na drug dan, se spremeni tudi datum na SMS sporočilu.
       
ZEUS (BI, MIS)                                     Odstranjeno filtriranje po datumu dokumenta Izboljšava V 'Pregledu pozicij knjiženja' smo odstranili filtriranje po datumu dokumenta. Odslej bodo pri dvokliku na pozicijo s seznama podatki filtrirani le po datumu knjiženja.
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.26.40

Zadnja sprememba: 4. 3. 2022 @ 4:13 PM

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Only registered users may post comments.

Add Content...