Новости

07
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Новости
66221 Database - Primary Currency For Null Date                                                            PANTHEON COMMON                                    Грешка Исправка на отворањето на извештаите за извонредни ставки. Побрзо отворање на извештаите.
66344 Reports - Saving Same PDF File Multiple Times                                                        PANTHEON COMMON                                    Подобрување Сега може да се отвори извештајот во формат PDF повеќе пати. Доколку  датотеката PDF е веќе отворена, тогаш новата PDF датотека ќе се отвори и нејзиното име се зголемува за (1).
65539 Remove filter by doc date                                                                            ZEUS (BI, MIS)                                     Подобрување Го отстранивме датумот на документот како филтер за проверка на планот за анализа. Отсега, кога ќе кликнете двапати на позицијата на финансискиот план, податоците ќе се филтрираат само според датумот на објавување.
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.40

Zadnja sprememba: 7. 3. 2022 @ 09:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...