Novice

25
Spoštovani uporabniki programa PANTHEON,
 
obveščamo vas, da je izšla nova različica programa PANTHEON 10.0.26.50
 
Novosti po modulih:
Modul Naslov Vrsta Novica
HERA (Kadri)                                         REK normirane ure (GE) Izboljšava V iREK obrazcu se v B in M poljih namesto dejanskih poroča število normiranih ur.
HERA (Kadri)                                         ZSVarPre – Minimalni dohodek v višini 421,89 EUR Izboljšava V šifrant ZSVarPre je dodan nov minimalni dohodek v višini 421,89 EUR, ki velja aprila 2022 dalje.
HERA (Kadri)                                         Preračun kilometrine (GE) Izboljšava Pri kilometrini je ob preklopniku 'Osebno vozilo' opuščena funkcionalnost preračuna: Cena KM / 0,18 x 0,30.
HERA (Kadri)                                         M02 – poročanje več osnov Sprememba Na obr M02 v iREK se v primeru obračunavanja več osnov bolniške poroča tudi ločeno po letih osnove refundirane odsotnosti.
Mnemo (Document Management)                        DMS – Klasifikacija za Trajno dokumentirano gradivo Sprememba V Klasifikacijskem načrtu smo dodali možnost nastavitve števila let tudi za Trajno dokumentirano gradivo, ko se to shrani v ZVDAGA varno hrambo.
PANTHEON COMMON                                    Avtorizacije za 'Prikaži delavce' in 'Delavci' Napaka Popravili smo napako pri vnašanju novega subjekta v šifrant subjektov v primeru omejenih pravic za 'Prikaži delavce' in 'Delavci' (avtorizacije za Pisanje, Branje in Ničelne). Po vnosu primarnega ključa subjekta lahko sedaj takoj vnašamo vse podatke, vključno s poštno številko itd.
PANTHEON COMMON                                    Optimizacija urejanja izpisov Sprememba Pri urejanju izpisov smo popravili usklajevanje sprememb.
PANTHEON COMMON                                    Popravek preverjanja DDV številke subjekta Sprememba Popravili smo preverjanje DDV številke po dodajanju novega subjekta, tako da se ta preveri šele, ko je številka dodana.
PANTHEON Farmer                                    Ureditev evidenc za KOPOP Izboljšava Na izpise za KOPOP smo dodali dva podatka, in sicer podatek za izbrane ukrepe za leto 2021 in za leto 2022.
PANTHEON Farmer                                    Sporočilo uporabnikom o licencah idr. Sprememba S to spremembo smo v program na poljedelstvu vgradili bolj jasno sporočilo glede zasedenosti resursov in koriščenja licenc. Poleg tega je bilo dodanih še nekaj kontrol pri izbiri in spremembi obdelovalnih površin na delovnih nalogih poljedelstva.
PANTHEON VET                                       Kopiranje izpisov – Medicinski karton Napaka Odpravili smo napako, ki je pri kopiranju izpisov Medicinski karton na kopiji prikazala podatke tudi potem, ko se je PANTHEON zaprl.
PANTHEON VET                                       Kreiranje računa iz paketa Napaka Odpravili smo napako pri kreiranju računa iz obravnave, ki ima označeno zaračunavanje po paketih.
PANTHEON VET                                       Obvezna polja na subjektu in na živalih Izboljšava V administratorsko konzolo v nastavitve za veterinarje smo dodali možnost za izbiro obveznih polj na Lastniku živali in na sami živali.
PANTHEON VET                                       Omogočeno brisanje poslovalnice Izboljšava Na nastavitvah za veterinarje smo omogočili brisanje poslovalnice.
PANTHEON VET                                       Bližnjica za recepcijo Izboljšava Na modul Recepcija smo dodali ikono, ki se lahko uporabi kot bližnjica za odpiranje tega modula.
PANTHEON VET                                       Spremembe na API-ju za verifikacijo zdravil Sprememba Pri verifikaciji zdravil smo uredili spremembe na API-ju glede na navodila, ki smo jih dobili od ZAPAZ-a.
PANTHEON VET                                       Navodila o identu na izpisih Sprememba Navodila z identa se na izpis zapišejo samo v primeru, ko je na identu obkljukana možnost "Natisni tehn. postopek na dokumente".
PANTHEON VET                                       Parazitološke preiskave – Spustni seznam 'Vzorec sprejel' Sprememba Na Parazitoloških preiskavah smo spustni seznam polja 'Vzorec sprejel' povezali s kadrovsko evidenco, ker vzorec lahko sprejme katerikoli od zaposlenih, tako da je izbira hitrejša.
  • Izšla je nova različica programa PANTHEON 10.0.26.50

Zadnja sprememba: 29. 4. 2022 @ 12:42

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...