Новости

28
Почитувани корисници,
 
Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50
 
Новости по модули:
 
Ремарк Наслов Модул Тип Нвости
65215 Испис Уредување Оптимизации  PANTHEON COMMON                                    Промена Корекција на подредени промени кога исписот е едитиран
65569 Авторизации за 'Покажи вработени' и 'Вработени' PANTHEON COMMON                                    Грешка Исправка кога овластувањата „Покажи вработени“ и „Вработени“ (Регистар на субјекти) се ограничени (пишуваат, читаат или нема), тешко е да се вметне нов Субјект. Откако ќе го внесете примарниот клуч на Субјект, не е можно да се вметне поштенски број. Откако ќе се преселите со навигаторот на друга тема и назад, тогаш е можно да внесете и Поштенски број, итн.
66147 Инструкции за иденти на исписи Pantheon VET                                       Промена  
66296 Поправка на проверка на ДДВ тарифа на субјект PANTHEON COMMON                                    Промена Го корегиравме процесот за импортирање на нов нов партнер и проверка на неговиот ДДВ број
 
 
  • Пуштена е новата верзија на PANTHEON - 10.0.26.50

Zadnja sprememba: 28. 3. 2022 @ 09:29

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Ве молиме да се регистрирате и потоа напишете коментар!

Add Content...