News

PANTHEON X

12

Poštovani korisnici,

Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.26.10

Srdačan pozdrav,

Vaš Datalab 

Remark Naslov Modul Tip Novost
65135 Preporuka u PANTHEON VET Pantheon VET                                       Improvement Dodali smo novi ispis u okviru Terapije: Preporuka
65444 Ikone za dumad Pantheon VET                                       Improvement Dodali smo odgovarajuće ikone za dugmad za "Čekanje" i "Dokumentacija"
65483   HERA (HRM)                                         Improvement  
65522   HERA (HRM)                                         Improvement  
65616   HERA (HRM)                                         Improvement  
65626   HERA (HRM)                                         Improvement  
65687 Promena pri potpisivanju lečenja Pantheon VET                                       Change Potpise smo uredili tako da se iskačući prozor za potpisivanje otvara klikom na dugme 'Odštampaj' na izveštaju. Pored toga, iskačući prozor za potpis je ograničen na slučajeve kada postoje stvarni podaci uneti o Lečenju u karticama „Vakcinacija“ i/ili „Period"
65729 Naziv kartice „Ostalo“ se menja nakon otvaranja klasifikacije Pantheon VET                                       Improvement Nakon otvaranja klasifikacije nove životinje, kartica 'Ostalo' se menja u to ime. Na primer: ako je kategorija „Psi“, naziv kartice se prikazuje kao „Psi“.
65730   Pantheon Farmer                                    Change  
65731 Svi izveštaji dostupni sa VET licencom Pantheon VET                                       Change Uklonili smo opciju iz koda da VET licenca otvara samo VET izveštaje. Sada korisnik može da otvori bilo koji izveštaj u modulu Roba.
65794 DMS – Popunite metapodatke klasifikacije za interne dokumente Mnemo (Document Management)                        Improvement Kada se dokumenti interno šalju u DMS, popunjavaju se meta podaci za primenjenu klasifikaciju.
Metapodaci povezani sa poljima zaglavlja se sinhronizuju iz dokumenta
65800 Kontrolni mehanizam za ID opsenjivača Pantheon VET                                       Improvement Polje Vet ID je promenjeno u polje „ID opsenjivača“. Takođe smo dodali kontrolni mehanizam, tako da se ID osemenjavača ne može ponoviti.
65805 Automatsko dodavanje životinje po dogovoru Pantheon VET                                       Improvement Prilikom kreiranja termina omogućili smo, u slučaju da imamo postavljeni prikaz od strane veterinara, da se podaci o životinji popunjavaju automatski ako vlasnik ima samo jednu životinju.
65817 ToDo - greška planera pri pokretanju WorkFlow                                           Bug Ispravka kada je ToDo postavljen da se startuje odmah nakon prijavljivanja, pojavljivala se greška: klasa nije pronađena.
 
  • Izašla je nova verzija programa PANTHEON 10.0.26.10

Zadnja sprememba: 15. 4. 2022 @ 12:58

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...