News

PANTHEON X

Entries for 'katerinam'


16
Нова ДДВ пријава  - упатство за пополнување -

Нова ДДВ пријава - упатство за пополнување -

14
Даталаб со Pantheon Farm Accounting на TechAgro 2014

Даталаб оваа година за прв пат зема учество на реномираниот интернационален саем за земјоделство и агротехника, TechAgro 2014, кој се одржа од 31 Март до 04 Април 2014 год. Во Брно, Чешка, каде го претстави своето решение за целокупна евиденција на активностите и процесите на фарма, Pantheon Farm.

26
Излезе верзијата 55.64.00
Излезе верзијата 55.64.00. Краток преглед на новостите можете да ги погледнете подолу во тесктот. Дел од новостите може да ги погледнете и преку сним...
29
Нов распоред за едукации во ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА 2013/2014

Даталаб Академијата ги обнови термините за одржување на обуките од различни области на PANTHEON за 2013/2014.

30
СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

26
Брзо растечки компании - Газели!

Минатата недела во Република Македонија, по терк на многу Европски држави се објави избор на компаниите кои ги задоволуваат условите на брзо растечки компании - таканаречени ГАЗЕЛИ.

23
ДАТАЛАБ на 5-от ИнфоКом Албански Телеком Форум

ДАТАЛАБ присуствуваше  на 5-от ИнфоКом Албански Телеком Форум на кој учествуваа најеминентните компании од aлбанското информатичко општество.

28
Даталаб Словенија ги преместува своите канцаларии

Даталаб Словенија ги преместува своите канцаларии.

28
Промотивен настан за сметководствени бироа во Прилеп!

Промотивен настан во Прилеп за компании со почеток во 10 часот на 04.12.2013 во ресторан ЕXCALIBUR.

28
Промотивен настан во Прилеп за компании!

Промотивен настан во Прилеп за компании со почеток во 13 часот на 04.12.2013 во ресторан ЕXCALIBUR.

15
Промотивен настан во Куманово за компании!

Промотивен настан во Куманово за компании со почеток во 13 часот на 20.11.2013 во ресторан Ексклузив (мала сала).

15
Промотивен настан во Куманово за сметководствени бироа!

Промотивен настан во Куманово за сметководствени бироа со почеток во 10 часот на 20.11.2013 во ресторан Ексклузив (мала сала).

01
Промотивен настан во Скопје за сметководствени бироа!

Промотивен настан во Скопје за сметководствени бироа со почеток во 10 часот на 06.11.2013 во хотел Порта, Аеродром

01
Промотивен настан во Скопје за компании!

Промотивен настан во Скопје за компании со почеток во 13 часот на 06.11.2013. во хотел Порта, Аеродром!

01
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 03.11.2013. Бројот на учесници е ограничен.

21
PANTHEON промотивен настан во Велес!

Промотивен настан во Велес на 24.10.2013, со почеток во 10 часот во библиотеката "Гоце Делчев".

10
Резервирајте си место на обуката за Производство SE!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

10
Резервирајте си место на обуката за основни средства и пресметка на амортизација!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 15.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

04
Резервирајте си место на обуката за подесувања и пресметка на плата!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 13.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

02
Резервирајте си место на обуката за финансии 2!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 06.10.2013. Бројот на учесници е ограничен.

Page 2 of 5First   Previous   1  [2]  3  4  5  Next   Last   

Add Content...