News

PANTHEON X

Entries for 'katerinam'


23
Резервирајте си место на обуката за Финансии 1!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 30.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

17
Резервирајте си место на обуката за кадрова евиденција!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 24.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

13
Излезе верзијата 55.62.00

Излезе верзијата 55.62.00

13
Резервирајте си место на обуката за POS!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

06
Резервирајте си место на обуката за материјално работење!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 15.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

06
Резервирајте си место на обуката за набавка и залихи во Pantheon!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: katerinam@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 09.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

29
Тимот од Економски Факултет – Скопје, го освои второто место во Бања Лука, на меѓународниот натпревар “Мини Олимпијада - Сметководство 2013“!

Високата школа “Бања Лука Колеџ“ по трет пат го организираше студентскиот натпревар од областа на сметководството, под називот “Мини Олимпијада - Сметководство 2013“. Натпреварувањето се одржа на 24. и 25. мај, во просториите на “Бања Лука Колеџ“, Бања Лука (БиХ).

17
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Прилеп и Куманово !

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

13
Девојките во ИКТ!

Даталаб МК со огромно задоволство ја поддржува иницијативата на Обединетите Нации и беше дел од првата конференција "Девојките во ИКТ" во Република Македонија.

31
ДАТАЛАБ МК на 9-от СКОПСКИ МАРАТОН!

Под мотото “Да бидеме хумани и активни”, Даталаб МК оваа година учествуваше на 9-от СКОПСКИ МАРАТОН – маратон од интернационален и хуманитарен карактер.

11
Даталаб и ФФРМ организираа работилница за земјоделците!

На оваа работилница, сите присутни беа едногласни во заклучокот дека програмот Pantheon Farm Accounting е одлична алатка која може да им помогне на земјоделците да започнат со примена на основните принципи за Добра Земјоделска Пракса, бидејќи им овозможува целокупно следење на сите случувања на фармата и евиденција на сите влезни и излезни податоци на фармата.

29
Резервирајте си место на обуката за подесувања и пресметка на плати!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  03.06.2013. Бројот на учесници е ограничен.

17
Редовен patch - 55.60.30

Излезе редовниот patch 55.60.30.

17
Пофалба за Pantheon во хрватскиот бизнис дневник!

Pantheon покрај неговата функционалност е опишан како “програм развиен од најдобрите програмери и даночни експерти”.

24
ДАТАЛАБ МК на тим билдинг во Банско, Бугарија!

Даталаб МК оваа година, го оддржа својот тим билдинг  во Банско-Бугарија.  Целта на секој тим билдинг кој го организираме е градење на подобар и кохезивен тим, кој може да работи како еден при извршување на секојдневните задачи и работа под притисок, подобра соработка и развој на тимски дух помеѓу членовите на тимот и подигнување на нивото на мотивацијата.

22
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Кичево!

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

18
Даталаб генерален спонзор на мини олимпијадата "СМЕТКОВОДСТВО 2013"

Високата школа Бања Лука по трети пат организира натпревар за студентите од областа на сметководството познат под името “Сметководство 2013”. Мини олимпијадата “Сметководство 2013” ќе се одржи на 24 и 25 мај 2013 година во Бања Лука, во просториите на високата школа Бања Лука.

01
Федерацијата на Фармери на Република Македонија и Даталаб МК потпишаа Меморандум за соработка

Овој настан се случи како дел од Годишното Собрание на Федерацијата при што Меморандумот го потпишаа директорот на Даталаб МК  г-н Сашо Јовановски и претседателот на Федерацијата г-н Андрија Секуловски. Свеченото потпишување се случи пред присутните делегати од целата држава како и пред претставникот на Владата – Заменикот Министер Зоран Коњановски.

11
Нов распоред за едукации во ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА

Даталаб Академијата ги обнови термините за одржување на обуките од различни области на PANTHEON.

30
Резервирајте си место на обуката за интензивен курс за почетници!

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  02.09.2013. Бројот на учесници е ограничен.

Page 3 of 5First   Previous   1  2  [3]  4  5  Next   Last   

Add Content...