News

PANTHEON X

Entries for 'katerinam'


31
По трет пат е одржан натпреварот под името мини олимпијада “Сметководство 2013”!

Во петок на 24.05 во 18:00 часот, во просториите на колеџот Бања Лука беше отворено третото натпреварување во сметководство под името мини олимпијада “Сметководство 2013”.

11
Пресметка на Јунската плата!

Од 01.06.2013 нов МПИН.

24
Излезе верзијата 55.61.00.

Излезе верзијата 55.61.00.

29
Резервирајте си место на обуката за кадрова евиденција!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  31.05.2012. Бројот на учесници е ограничен.

13
Резервирајте си место на обуката за евиденција на тендери во Pantheon!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  13.05.2013. Бројот на учесници е ограничен.

13
Резервирајте си место на обуката за биланси!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  15.05.2013. Бројот на учесници е ограничен.

29
Известување!

Поради Првомајските и Велигденските Празници, Даталаб МК нема да работи следниве денови: 1.05.2013, 3.05.2013 и 6.05.013.

19
Резервирајте си место на обуката за ДДВ!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  22.04.2013. Бројот на учесници е ограничен.

19
Резервирајте си место на обуката за ZEUS!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  24.04.2013. Бројот на учесници е ограничен.

19
Известување!

Бидејќи тимот на Даталаб ќе оди на team building во Бугарија, денес, петок 19.04.2013 Даталаб МК ќе работи со скратено работно време до 12:00 напладне.

08
Редовен patch  - 55.60.20

Излезе редовниот patch 55.60.20.

16
Резервирајте си место на обуката за Производство (SE)!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  17.04.2013. Бројот на учесници е ограничен.

10
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Струмица!

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

08
Резервирајте си место на обуката за Основни средства и амортизација!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  10.04.2013.

01
Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000

Проблемот со плата е корегиран во patch 5611, на кој сега веќе може да се надоградува.

29
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Kавадарци!

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

01
Резервирајте си место на обуката за Набавка и залихи!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 08.04.2013.

29
Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000

Известување за Pantheon верзиите 56010 и 56000.

10
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Штип!

ДАТАЛАБ МК започна со ROADSHOW низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

29
Резервирајте си место на обуката за Царински Складишта во Pantheon!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 03.04.2013

Page 4 of 5First   Previous   1  2  3  [4]  5  Next   Last   

Add Content...