News

PANTHEON X

Entries for 'katerinam'


28
Резервирајте си место на обуката за Материјално Работење!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 01.04.2013

19
Резервирајте си место на обуката за Основи на PANTHEON!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 24.03.2013.

18
Излезе верзијата 55.60.00

Излезе новиот билд на PANTHEON.

15
Резервирајте си место на обуката за Интензивен курс за почетници!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 19.03.2013.

15
Резервирајте си место на обуката за Заклучок на година!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 17.03.2013.

10
PANTHEON Cloud корисник - ТП МАРАНД КОНСУЛТАНТИ

“Без PANTHEON станува незамисливо функционирањето на нашиот бизнис, а хостингот претставува можност за развој во 2 правци. Со Хостингот, средбите со клиентите може да ги остварувам на било која локација, а со notebook-от во ташна ќе ги носам со себе сите информации кои може да ми затребаат . . .“

15
E-сметководство со PANTHEON Cloud - во Велес!

ДАТАЛАБ МК продолжува со ROADSHOW акцијата низ Македонија! Оваа акција има за цел да ја претстави новата услуга на Даталаб МК и Македонски Телеком - PANTHEON Cloud, која на компаниите и сметководствените бироа им овозможува користење на софтвер за деловно решение по достапни цени.

Page 5 of 5First   Previous   1  2  3  4  [5]  Next   Last   

Add Content...