Novice

Dodal(a) 'VANJAC'


12
Video nasvet - Preštevilčevanje pozicij

Ste si vedno želeli preštevičiti pozicije naročila po lastnih kriterijih. Predstavljamo vam zelo uporabno novost v modulu Naročila, s katero vam bo to omogočeno - Preštevilčevanje pozicij. Oglejte si video nasvet in optimizirajte svoje delo v PANTHEONu!

10
Utišajte svoj EGO za nekaj minut

V prispevku preteklega meseca Skrivnost dobrega prvega vtisa Vam je Saša Einsiedler predstavila, da je pomembno, da se naš sogovornik ob nas počuti dobro. Atmosfero dobrega počutja pa lahko podaljšmo, če bomo za hipec potlačili našo potrebo po pomembnosti, po hvaljenju z dosežki... Na kratko...utišati je potrebno Ego... Preberite podrobnosti o tem, kaj je pomembno za Nadaljevanje dobrega začetka?

10
Video nasveti - Izdelek, ki mu je pretekla garancija ter Nastavitve avtorizacij

Za vas smo ponovno pripravili dva zanimiva video nasveta; Izdelek, ki mu je potekla garancija ter Nastavitve avtorizacij. Preberite si podrobnosti ter si oglejte naše najnovejše video prispevke. Spremljajte nas!

03
Poletna PANTHEON izobraževanja - izjemne ugodnosti!

Osvežite in nadgradite PANTHEON znanje. Ne spreglejte izjemnih udgodnosti v mesecu avgustu ter septembru. Oglejte si razpored ter cene tečajev in se nam pridružite!

01
Video nasvet - Preverjanje bonitete subjekta

Če nas zanima, kako podjetje posluje, kakšne so njegove bilance ipd. nam bo GVIN servis v veliko pomoč. Preverjanje bonitete subjekta z omenjenim servisom v PANTHEONu, vam predstavlja naslednji video nasvet.

26
Video nasvet - kriteriji za izpis bilanc

Kako nastavimo parametre, da bomo v naslovih bilančnih izpisov videli pravilen datum glede na kriterije, ki jih vnesemo v formo za izpis bilanc? Oglejte si podrobnosti v novem video nasvetu v okviru PANTHEON TV.

07
Računovodski servisi ter ZPPDFT

Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma - ZPPDFT je letos dvignil kar precej prahu. Preberite celoten članek gostujoče avtorice ga. Ingrid Drozg in se seznanite s podrobnostmi.

28
Izšel build 55.53

Izšla je nova različica PANTHEON 55.53. Vse podrobnosti si preberite v nadaljevanju tega obvestila.

30
Postanite avtor Video vsebin in se predstavite v okviru PANTHEON TV

Video galerija - PANTHEON TV je drugi najbolje obiskan medij na uporabniškem strežniku in tako predstavlja odlično mesto za oglaševanje. Ustvarjajte video knjižnico skupaj z nami. Ponujamo vam odlično priložnost za sodelovanje. Preberite podrobnosti.

22
Dober začetek, skoraj vse dobro

Aristotel je že pred mnogimi leti ugotovil, da dober začetek pomeni več kot polovico storjenega. Da je prvi vtis, res izjemnega pomena v komunikaciji vam razkriva avtorica na Uporabniških straneh, ga. Saša Einsiedler, TV in radijska voditeljica, komunikacijska trenerka, svetovalka ter mediatorka. Preberite podrobnosti.

17
Podelili smo priznanja najboljšim PANCON predavateljem!

Med prvih pet najboljših so se po mnenju udeležencev konference uvrstili: Blaž Kos (Poslovni angeli Slovenije, Nataša Tovornik (Inspiris), Dare Rihter (Datalab), Branko Žunec (BMC Int.) in Borut Puklavec (Datalab). Poglejte si foto-utrinke s podelitve!

17
Video posnetki 6. PANTHEON konference

Za vas pridno nalagamo video vsebine PANCON 2011 na uporabniški strežnik. Preverite sveže video vsebine na PANTHEON TV.

17
Video nasvet - razstavljanje proizvodnje!

Razstavljanje proizvodnje je kontra proces dejanski proizovnje, ki že poznamo iz modula Proizvodnja v SE licenčni shemi. Namesto, da bi sestavljali nek proizvod iz določenih materialov, nek naš surovec razstavimo na materiale in te vrnemo nazaj na zalogo. Oglejte si nov video nastvet. Glejte nas!

15
Miselna prožnost - jo kot vodja premorete ?

Ste radovedni in vas zanima koncept - ne le rešitve. Radi berete članke, knjige? Redno trenirate vaš spomin z učenjem na pamet? V kolikor ste pritrdili navedbam premorete "Miselno prožnost". Zakaj je za vsakega vodjo pomembna miselna prožnost vam razkriva gostujoča avtorica v podjetniški enciklopediji in ena od najboljših predavateljic na Pantheon konferenci 2011, ga. Nataša Tovornik iz podjetja Inspiris. Preberite več.

24
Imate vse potrebne lastnosti dobrega vodje?

Katere lastnoti mora imeti dober vodja? Vas zanima? Ste med njimi? Preberite si nov članek gostujoče avtorice, ga. Nataše Tovornik iz podjetja INSPIRIS.

24
Video nasvet - Spremljanje reklamacij kupcev

Oglejte si video nasvet za spremljanje reklamacij kupcev v PANTHEONu. Spremljajte nas!

10
Video nasvet - nastavitve obveznih polj, ob vnosu novega subjekta

Za vas smo pripravili nov video nasvet, v katerem vam predstavljamo nastavitve obveznih polj, ob vnosu novega subjekta. Oglejte si podrobnosti!

05
Preprosto in učinkovito do informacij s področja računovodstva in davkov!

Preprosto in učinkovito do informacije s področja računovodstva in davkov! Sedaj enkrat mesečno, v naši Podjetniški enciklopediji, skupaj s svetovalko ga. Ingrid Drozg, iz računovodskega servisa ZEUS. Spoznajte jih in preberite njihov prvi prispevek!

04
Prestavljen datum majskega obveznega pobota

Ajpes je prestavil naslednji obvezni večstranski pobot iz 12.5.2011 na 20.5.2011. Preberite podrobnosti!

03
Video nasvet - povezava PN z Google maps in prenosom KM

Za vas smo pripravili video nasvet povezan z novostjo v PANTHEON-u - povezavo potnih nalogov z Google maps in prenosom KM. Oglejte si podrobnosti!

Page 6 of 7First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  Next   Last   

Add Content...