News

Entries for 'EMATOS'


30
Обука за Набавки и залихи - резервирајте си место!

Пријавувањето може да го направите најдоцна до 04.12.2012.

28
Резервирајте си место на обуката за Материјално работење во РА

Пријавувањето може да го направите најдоцна до  03.12.2012.

01
За неодамнешното отстранување на верзии

Со верзијата 55.58.00 (12.09.12) во кодот за одржување на референцијалниот интегритет на податоците беше отстранета грешката, која во ограничени случаи предизвикува неточен референцијален интегритет.

07
ДАТАЛАБ МК на АГРОФУД 2012

Даталаб MK, Ве поканува да го посетите саемот АГРОФУД 2012, каде што ќе ви го промовираме PANTHEON Farm Accounting - новиот член на нашето семејство на бизнис софтвер.

08
Дознајте повеќе за PANTHEON Farm Accounting

Посетете не на АГРОФУД 2012 и погледнете го PANTHEON FA.

03
Распоред и ценовник на едукации - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА

Даталаб МК го објави распоредот на едукации за првиот едукациски циклус во Даталаб Академија  за 2012-2013 година.

02
2. Роденеден на U-Site!

Почитувани корисници на PANTHEON, драги посетители на U-site, денеска е и ваш ден! СЕ НАЈДОБРО!

23
Нова Даталаб подружница во Албанија

Новата подружница треба да го прошири пазарот и да го комплетира нашето присуство на пазарот со целиот спектар на производи и услуги на Даталаб.

12
Одржана првата едукација во ДЛ-Академија

На 10.10.2012 ја одржавме првата едукација - Интензивен курс за почетници во рамки на Даталаб Академија.

09
ДЛ АКАДЕМИЈА - Основи на РА - специјална понуда!

На 16.10.2012 е планирана едукација – Основи на PANTHEON, наменета за оние кои започнуваат со работа во PA и сакаат детално да се запознаат со основните шифрарници во системот.

09
Проблем со отворени ставки - верзија 55.58.10

Ако после надоградбата на верзија 55.58.10 имате проблеми со отворени ставки, преку  брза надоградба, може да го решите овој проблем.

09
Излезе верзија 55.58.12

Денеска, во текот на денот ќе излезе верзија 55.58.12, која ќе ги спречи потенцијалните проблеми кои би можеле да настанат во текот на надоградбата на 55.58.11.

01
ДЛ АКАДЕМИЈА - Интензивен курс за почетници - специјална понуда!

ДЛ МК Академијата стартува со планираните обуки за првиот едукациски циклус во 2012 година. На 10.10.2012 е планирана едукација – Интензивен курс за почетници.

28
Повлечени се верзиите 55.58.00 и 55.58.10 корекции во новата 55.58.11

Вчера е откриена грешка во системот за поставување на интегритет на податоците во базата, затоа од  FTP превентивно се отстранети верзиите 55.58.00 и 55.58.10

13
Излезе верзија 55.58.00

Од 12.9.2012. на располагање Ви е верзијата 55.58.00.

03
Свечено отварање - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА

На 03.09.2012, Даталаб МК го направиви официјалното отварање на едукацискиот центар во рамки на Даталаб Академијата.

07
Ја одржавме “PANCON 2012“ - Конференцијата

Традиционалната конференција оваа година е од посебно значење - го прославивме 15 годишното успешно работење на Даталаб групацијата.

31
Универзитет “Гоце Делчев“, Штип - Нов “ЕDU“ Партнер

Даталаб МК склучи договор со Универзитетот “Гоце Делчев“ – Штип, со што оваа установа стана Даталаб едукациски партнер.

31
Оптимизиран приказ на видео снимки - PANTHEON TV

На страната за корисници направивме промена на прикажувачот на видео снимки.

23
“PANCON 2012“ - Конференција

Групацијата ДАТАЛАБ оваа година прославува 15 години постоење. По тој повод ја организираме традиционалната PanCon - Конференцијата (05.09.2012 година - “ЕRA CITY” -Скопски саем).

Page 2 of 7First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  Next   Last   

Add Content...