News

Entries for 'EMATOS'


21
Работно време на 22.08.2012 - ДАТАЛАБ МК

Утре - 22.08.2012, Даталаб МК ќе работи со променето работно време.

21
Редовен patch - 55.57.30

На 20.08.2012 излезе редовен patch - 55.57.30.

16
Кој ни помогна да ја организираме 7-та PANTHEON конференција?

Им благодариме на спонзорите за соработката и помошта за конференцијата, на која ја обележавме 15-годишнината на Даталаб!

20
Редовен patch - 55.57.20

На 20.07.2012 излезе редовен patch - 55.57.20.

16
15-та годишнина од постоењето на Даталаб!

На 7.јуни се одржа 7-та PANTHEON конференција на Даталаб Технологии ДД.

06
ДАТАЛАБ и ДАТА Д.O.O. – СИГУРНИ ПАРТНЕРИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

»Се што Ви е потребно е под еден покрив« Ќе добиете голем обем на услуги за да направите поедноставен влез во нов бизнис на Словенечкиот пазар, се под еден покрив. Со наша помош, ќе заштедите голем дел од Вашето време.

11
"Post Festum" - ДЛА ФИНАНСИИ (26-27.04.2012)

На 26-27.04.2012 се одржа Даталаб Академија, од областа на Финансии.

06
Редовен patch - 55.56.20 и нова заштита на лиценците

На 06.04.2012 излезе редовниот patch  55.56.20, во кој најважна промена е веќе споменатата промена на начинот на заштита на PANTHEON лиценци.

20
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули.

10
Во Даталаб славиме нова победа!

Даталаб семејството го доби 26.000-от корисник!

10
Build 55.56.20: Читање на unique server ID - проблемот е решен

Ве известуваме дека проблемот врзан  за читање на unique server ID е решен!

09
Корисници на SQL 2005: не правете надоградба на 55.56.20

Доколку користите SQL 2005, не правете надоградба на верзија 55.56.20!!!

05
Новости во заштитата на PANTHEON

Ве известуваме дека со следниот patch 55,56,20, кој излегува во петок, 06 Април, се менува начинот на заштита на лиценците.

23
“Даталабовци“ од сите земји повторно во Бовец :)

На средината од месец март, го одржавме нашиот традиционален Тим Билдинг во Бовец... Погледнете :)

23
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули.

14
Post festum - BoothCamp "Продажни вештини II"

Во Брчко (БиХ) по втор пат се одржа “BoothCamp“ за продажба, со советникот за глобална продажба на PANTHEON, г-дин Matt Ray Mayfield.

13
Ново во 55.60 - Авторизации кај нарачки

Во верзијата 55.56.00 овозможивме за документите за нарачки да бидат одвоени авторизациите за промена на продажна цена, попуст и калкулација на набавната цена.

06
Видео новости - PANTHEON 55.56.00

За новостите во верзјата 55.55.00 ви подготвивме видео снимки во кои се претставени сите новости и подобрувањa во новата верзија на PANTHEON.

06
Важно! Промена на подесувањата на POS!

Во новата верзија на Pantheon, во POS се направени значајни промени на Подесувањата.

22
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon во различни модули

Page 3 of 7First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  Next   Last   

Add Content...