Novice

Dodal(a) 'EMATOS'


16
Даталаб МК на 31.08.2011 ја одржа Конференцијата - “mini PanCon“ 2011

На 31.08.2011 во “Era City” (Скопски Саем), ја одржавме “mini PanCon“ - Kонференција, на која присуствуваа партнерите на Даталаб МК и повеќе надворешни соработници.

15
Го добивме 24.000-от корисник!!!

За помалку од 4 месеци добивме дополнителни 1000 корисници на Pantheon... моментално нивната бројка е 24.000!

Очекуваме во следните 4 месеци, да бидеме уште повеќе...!

02
Ги избравме 9-те среќници, кои ги чека есенското едрење!

.... Ве интересира кој ја доби наградата? Прочитајте!

 

25
“mini PanCon“ - Kонференција 31.08.2011

На 31.08.2011 во “Era City” (Скопски Саем), ќе одржиме “mini PanCon“ - Kонференција, на која се поканети партнерите на Даталаб МК и надворешни соработници.

25
Го добивме првиот соработник во Бизнис Енциклопедијата - г-дин Павле Зимбаков!

Господинот Павле Зимбаков ќе го сподели своето искуство со нас, во областа на менаџментот, управување со човечки ресурси, мотивација, улоги и функции на лидери, развој на тимот, организација на работењето, префесионалност и етика....

25
Нови содржини во Бизнис Енциклопедија!

 Со цел да ги збогатиме содржините на U*Site, воведовме нова практика за објавување корисни совети, практики и статии, од повеќе соработници кои се докажани во различни области.

24
СЕ ПРИБЛИЖУВА ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ НА НАГРАДНАТА ИГРА НА U*SITE - бесплатно Даталаб Едрење!

... Комуницирајте со нас!!! :) Како што веќе знаете, на 2.септември во 13:00 часот ќе ги објавиме 9-те среќни добитници, кои беа најактивни на U-site и кои ќе едрат со нас на крајот на септември! Зошто ве наградуваме? Бидејќи го цениме вашето присуство, сакаме со вас лично да се запознаеме и бидејќи го збогатувате U-site :)

18

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon!

05
Летен тим билдинг во БиХ: Даталабовци од сите земји, обединете се! :)

Во периодот од 28.07. - 30.07.2011,  ДАТАЛАБ го организираше летниот тим билдинг во Босна и Херцеговина, во градот Бихаќ, каде колегите од целата групација уживаа во одличното дружење.

13

КОЈ? Најактивниот постоечки корисник на страницата до 31.8.2011 ќе го наградиме со тридневно едрење! КОГА? Последната седмица од сончевиот и топол септември! ЗОШТО? Бидејќи го цениме Вашиот напор и уживаме во Вашето друштво! Ве интересира повеќе на оваа тема?

25

Од сега на Форумот на страната за корисници ќе го објавуваме воведот од Е-Новостите на извршниот директор на Даталаб Технологии, Андреј Мертељ

22

Проверете какви новитети ви подготвивме на страната за корисници!

15

01

На  01.07.2011  излезе новиот - patch 555301, кој може да го најдете на FTP серверот.

01

Каде можете да ни пишете? На Форумот! Кога? Што поскоро! Зошто? Бидејќи подобрувањата можеме да ги направиме само заедно со вас!

 

28

Излезе нова верзија на PANTHEON 55.53. По успешната надоградба може да ги погледнете видео новостите, подобрувањата и отстранетите грешки.

17

15

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon.

07

PANTHEON конференцијата е најважен деловно-едукативен настан на Даталаб, на која годишно присуствуваат повеќе од двесте претставници на компании од Словенија.

03

Во преполната сала на хотелот “Holiday Inn“, на 20-мај се одржа првата Pantheon конференција (“PanCon“) во Белград.

Убавата традиција која со години ја одржуваме во земјите во регионот, започна да се практикува и во Србија.

Page 5 of 7First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  Next   Last   

Add Content...