News

Entries for 'EMATOS'


01

13

Горди сме што можеме да ви соопштиме дека нашата групација на 10-ти мај го доби својот 23.000 корисник!

05

03

На 27.04.2011 во хотелот “Капри“ - Битола, беше одржана презентација на нашето програмско решение PANTHEON.

23

На  23.04.2011  излезе новиот - patch 555203

20

На  20.04.2011  излезе новиот - patch 555202

15

Во Персонална мапа е додадена опција - Органиграм, односно графички приказ за организацијата на претпријатието.

11

На 7 и 8.04.2011 во еден мал прекрасен град во Босна - Брчко, беше спроведена интензивна обука за продажба за тимот на Даталаб и партнерите.

 

11

Почитувани корисници на PANTHEON,

Ви подготвивме нови видео упатства за функционалностите на PANTHEON.

11

Помеѓу критериумите во исписите за платните листи е додадена опција за испраќање на платните листи по е-маил.

31

30

Од 30.03.2011 има нова верзија на програмот PANTHEON 55.52.00

17
Нови видео упатства

Ви подготвивме нови видео упатства врзани за функционалностите на Pantheon.

14
Излезе новиот - patch 555104
На  14.03.2011  излезе новиот - patch 555104, кој може да го најдете на FTP серверот.
10
Андреј Мертељ: Контролни механизми во групацијата Даталаб

Како може да се врши контрола во компанија како што е Даталаб, со голем број на подружници, фирми ќерки во Словенија и странство? Со PANTHEON, се разбира! Научете од најновото видео на извршниот директор на Даталаб.

08

Директорот на ДАТАЛАБ МК, Сашо Јовановски во свое интервју за порталот Mnogoo, зборуваше за деловниот софтвер во Р. Македонија.

28

      Почитувани посетители на PANTHEON корисничката страна,

Пред се Ви благодариме што ја збогатувате корисничката страна со своето присуство.
Ви благодариме бидејќи бевте со нас, и веруваме дека и во следната година ќе се вратите во нашето виртуелно катче за размена на информации и знаење!
Ви посакуваме многу здравје, среќа и успех во новата година!

Среќни празници!

25

17., 18 и 19. февруари во Бовец (Словенија) »трениравме« меѓусебно запознавање и поврзување на »даталабовски« начин. :-)

25

Компанијата Даталаб Технологии Д.Д. стана Партнер на годината на Oracle по бројот на остварени продажби во 2010 година!

25

Во подготовка се нови видео упатства врзани со општите функционалности на Pantheon и неговото користење.

Page 6 of 7First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  Next   Last   

Add Content...