Новости

Entries for 'klemennov'


15
Datalab tudi na AgriFuture Days 2014

Konferenca AgriFuture Days 2014 bo potekala med 16. 5. in 18.5. 2014 v avstrijskem Beljaku - Villach, udeležil pa se ga bo tudi Datalab s svojim produktom PANTHEON FarmAccounting.

15
Dnevi košnje 2014 in Srednjeevropsko prvenstvo z ročno koso v Selu

V Selu v Krajinskem parku Goričko že od leta 2004 pripravljajo Dneve košnje, ki jih končajo s tekmovanjem v košnji. Prireditve, ki bo potekala med 16. 5 in 18. 5. 2014, se bo udeležil tudi Datalab s predstavitvijo svojega produkta Pantheon FarmAccouting.

15
Vabljeni na Izzive gospodarskega razvoja

Vabimo vas na delovno srečanje za razstavljalce in inovatorje, ki so se prijavili na letošnji razpis za podelitev nagrad za inovacije  pri GZS Zbornici osrednjeslovenske regije.  Srečanje bomo posvetili trem vsebinam: kratkemu predavanjupredstavitvi razstavnih mest na IZZIVIH GOSPODARSKEGA in pripravi TV reportaže o srečanju letošnjih prijaviteljev idej in inovacij INA3. RAZVOJA.

12
Smart AgriMatics

18. in 19. junija bo v Parizu potekala konferenca Smart AgriMatics 2014 na temo uporabe ICT in robotike v kmetijstvu in prehrambeni industriji v prihodnosti.

12
Datalabov Force I in Force II na ljubljanskem Teku trojk 2014

Teka trojk na 12.5 km se nas je udeležilo šest sodelavcev iz Datalaba. Zvone, Robert in Danica smo sestavili prvo, Simon, Borut in Leonida pa drugo trojko.

15
Platforma AgroIT za učinkovitejše kmetijstvo v EU

Marca letos se je začel veliki EU projekt AgroIT, katerega nosilni partner in koordinator je podjetje Datalab Tehnologije d.d., ki s tem projektom le še utrjuje svojo vlogo enega vodilnih podjetij v Evropi na področju uvajanja informacijskih tehnologij v kmetijstvu.

28
Datalab in Ekonomsko poslovna fakulteta v Mariboru poglabljata dobro sodelovanje

Pred približno enim letom smo poročali o vključitvi Pantheona, predvsem pa poslovne inteligence ZEUS, v učni proces študentov bolonjskega magistrskega programa EPF, smeri Management informatike in elektronskega poslovanja. 

24
Računalniki za socialno ogrožene

Datalab podaril nekaj računalnikov, strežnikov, ohišij in trdih diskov društvu za trajnostni razvoj Duh Časa v sklopu humanitarnega projekta Računalniki za socialno ogrožene.

22
Ključna področja eRačuna v praksi

17. aprila je v Kristalni palači v Ljubljani v organizaciji podjetja Tetrada potekal poslovni dogodek na temo Elektronski račun v praksi.

15
Konec tiskanih računov v javnem sektorju

Datum 1. 1.2015 predstavlja za marsikatero organizacijo začetek brezpapirnega poslovanja.

14
Poročanje stroškov službene poti na iREK obrazcu

Za lažje poročanje neposrednih stroškov, ki nastanejo tekom službene poti in se oz se ne poročajo v obrazcu iREK, smo v buildu 556330 dodali možnost izbire v polju iREK, v katerem lahko uporabnik določi ali je strošek potnega naloga, ki je na službeni poti nastal tudi del poročanja ali ne.

14
Novosti na modulu DENAR

Celoten članek o novostih na modulu DENAR

08
35.000 nas je!

Dne 8.4.2014 se nam je pridružil 35.000. uporabnik poslovnega programa PANTHEON.

09
Datalab ponovno sponzor Univerzitetnega programerskega maratona

Tudi v letošnjem letu smo podprli študentsko prireditev Univerzitetni programerski maraton 2014.

08
Evropski teden podjetništva

Informativna kampanja, s katero Evropska komisija v skladu z Aktom za mala podjetja za Evropo spodbuja podjetništvo v Evropi. Prireditve potekajo v državnem, regionalnem in lokalnem merilu ter neposrednem okolju sedanjih in bodočih podjetnikov  v kar 37 državah.

07
Datalab sponzorira Elektronski račun v praksi

V organizaciji podjetja Tertadata bo v četrtek, 17. 4. 2014, ob 8.15 v ljubljanski Kristalni palači (BTC ) potekal poslovni dogodek Elektronski račun v praksi, na katerem vam bodo strokovnjaki predstavili ključna področja, ki jih zajema eRačun.

03
Hobi lahko postane posel

»Počni, kar ljubiš in denar ti bo sledil« je pogosta fraza med podjetniki.  Večina poskusov ustanovitve podjetja iz hobijev se ne razvije v velik uspeh, vedno se jih pa najde nekaj, ki razvijejo svoj potencial. Tisti srečneži, ki so uspešno zgradili večja uspešna podjetja, imajo nekaj skupnih točk. Ponujamo vam 5 nasvetov, kako boste svoj hobi uspešneje razvili v posel.

01
Datalab na slovaško-slovenskem gospodarskem forumu v Bratislavi

V četrtek, 20. marca, je slovenski minister za zunanje zadeve RS Karel Erjavec na slovenskem veleposlaništvu v centru Bratislave sprejel člane gospodarske delegacije 15-ih slovenskih podjetij, ki poslujejo na Slovaškem, med njimi tudi Datalaba.

31
Redni popravek 55.64.10

Izšel je redni popravek 55.64.10

28
Verlag Dashofer vabi na seminar Računovodstvo in davki na kmetiji

Namen seminarja je seznanitev z vrstami sredstev ter obveznostmi do virov sredstev na kmetijskem gospodarstvu, biološkimi sredstvi, kot specifičnimi sredstvi, ki se pojavljajo samo pri takem zasebniku ter vplivu preobražanja bioloških sredstev na vrednost sredstev in začetnem pripoznavanju le teh.

Page 7 of 8First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  Next   Last   

Add Content...