Новости

Entries for 'aleksandrad'


31
PantheonX верзија 10.0.01.31 новости!
Почитувани Корисници,   Ви ги претставуваме Новостите во Pantheon 10.0.01.31 верзија: -Подобрување бр  48283: Најава, Оптимизација ...
19
Известување до Корисници за Реорганизација / Reorganization Letter for Customers
Почитувани Корисници, Даталаб MK со задоволство ве известува дека шест месечниот период на реорганизација на Даталаб МК насочен кон подобрување на кор...
23
Врв на Успешната Година - Излезе PANTHEON X (десет)

PANTHEONX (десет) е побрз, напреден и моќен. Новата генерација содржи голем број новости и подобрувања!

05
Даталаб се натпреварува за European Business Awards И вашиот глас се брои!

Гласајте за Даталав за признанието NATIONAL CHAMPION!

Секој глас е битен!

18
ВОСПОСТАВЕНА ПРЕВЕНТИВНА RDS ПОДДРШКА!!!!
ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ,   ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА НА ОВОЈ ЛИНК МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ "РАЗГОВОР ВО ЖИВО". ОВА Е ПРЕВЕНТИВН...
15
Поради Законодавни Промени Одложена Новата Генерација на PANTHEON X!!!
Почитувани Корисници,   Сакаме да ве известиме дека поради одредени тестирања за подобрувањата и законски промени во последен мом...
30
НАЈВАЖНИТЕ НОВОСТИ И ПОДОБРУВАЊА, КОИ ДОАЃААТ СО PANTHEON X!
Почитувани PANTHEON Корисници! Единствена константа, која нас не следи, се промените. На тој начин, а во соработка со Васво последните пет години в...
30
Брзина во работењето и подобрување во PANTHEON новата генерација!
Подолу наведените подобрувања во брзината и функционалностите ќе бидат вклучени само во новата генерација PANTHEONX – ќе излегуваат постепено во...
06
ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА - ЕДУКАЦИИ - НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ
Почитувани Корисници,   Ве известуваме дека Даталаб Академија во месец Ноември и Декември организира Едукации кои ќе се одне...
26
Нови Сертифицирани Сметководители во Пантеон Семејството
Честитки до сите Учесници кои се здобија со Сертификатот Пантеон Сертифициран Сметководител кој се надеваме дека ќе ви помогн...
22
Известување за новости во Пантеон верзија 556940
Материјално   Во АД – Заокружување: ново заокружување е подесено на позиција, на Приемните Документи Remark 45583   Цвр...
22
Воведување проверка на искористеност и доплата на дисковен простор
Почитувани корисници на Pantheon CLOUD услугата,   Би сакале пред се да Ви се заблагодариме за досега укажаната доверба и лојал...
18
Известување за новости во Пантеон верзија 55.69.30
ПА Фарминг Називот на производниот циклус го менува називот на трошковното место Remark 45493 За да го промениме називот на производниот цикл...
31
Известување за новости во Пантеон верзија 55.69.20
Почитувани, Новостите во новата верзија на Пантеон 55.69.20 можете да ги видите овде. (претходно мора да бидете најавени).
20
Известување за новости во Пантеон верзија 55.69.10
Кадри Евиденција за вработени 2015 Remark 44937 Пренос на дневници за ХР локализација преку Веб Remark 45045 Автоматска пресметка на ...
13
Прва Обука Пантеон Сертифициран Сметководител: Основни Шифрарници, Контен План и Книжења
                                    ...
10
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГРЕШКА ВО ВЕРЗИЈА
Почитувани,   Како што бевте известени, на 08 Јули дојде до прекин на преносот на струја од 16 до 23 часот во регионот на Љубљана, каде што...
29
Резервирајте си место на Обуката за Сервис
24
Известување за Миграција во Словенија
    Почитувани, Даталаб Технологии д.д. и Даталаб Словенија д.о.о. во наредните денови се селат на нова адреса,...
19
Резервирајте си место на Обуката Финансии - напредно ниво
Page 2 of 4First   Previous   1  [2]  3  4  Next   Last   

Add Content...