News

PANTHEON X

Entries for 'aleksandrad'


09
Резервирајте си место на обуката Воведен курс за почетници
09
Распоред и ценовник на едукации - ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА
Почитувани партнери и корисници,  Даталаб МК го објави распоредот на едукации за едукацискиот циклус во Даталаб Академија за 2015година. ...
03
Објавено името на 40.000тиот корисник
Компанијата Ѓуро Ѓаковиќ - Специјални возила од Славонски Брод (Хрватска) е корисникот чија лиценца е регистрирана во нашиот систем под бројот 40.000....
03
40.000 Корисници на Pantheon!
Добредојде на 40.000тиот корисник на Pantheon! Со задоволство објавуваме дека Pantheon го доби својот 40.000ти корисник. Голема благодарност до тимот&...
26
Последно известување - Завршува поддршката за MS SQL Server 2005
Почитувани корисници,  Како што веќе знаете, од 01 јануари 2015 година ја прекинавме поддршката за MS SQL Server 2005. Новата верзиј...
06
ДАТАЛАБ АКАДЕМИЈА - ЕДУКАЦИИ - НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ
Почитувани PANTHEON Корисници,   Ве известуваме за новите Едукации што ги организира Даталаб Академија за период Ноември, Де...
Page 4 of 4First   Previous   1  2  3  [4]  Next   Last   

Add Content...